Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Η Κατερίνα Καινούργιου έγινε νονά! Αποκλειστικές φωτογραφίες


Ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή, 30 Σεπτεμβρίου, για την Κατερίνα Καινούργιου.

Η παρουσιάστρια της Super Κατερίνα έγινε νονά, βαφτίζοντας την κόρη της στενής της συνεργάτιδας, προσωπικής της φωτογράφου Πωλίνας Νιάρχου και του συζύγου της, γνωστού πολιτικού μηχανικού Λακωνίας, Νίκου Κατσιαδράμη.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στις 6 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Γλυφάδα και η νεοφώτιστη πήρε το όνομα Αριάδνη.

Οι γονείς και η Κατερίνα Καινούργιου, που επέλεξε μία εντυπωσιακή λευκή δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη, έλαμπαν από ευτυχία! Αξίζει να σημειωθεί, ότι και τα βαφτιστικά του μωρού είχαν την υπογραφή της διάσημης σχεδιάστριας.

Ο Πέτρος Χόντος με τον φωτογραφικό φακό του TLIFE βρέθηκαν στο σημείο και εξασφάλισαν τα παρακάτω αποκλειστικά στιγμιότυπα…

Ποια είναι η Πωλίνα Νιάρχου

Για περισσότερα από πέντε χρόνια, η Κατερίνα Καινούργιου συνεργάζεται με την 34χρονη Πωλίνα Νιάρχου και το αποτέλεσμα των φωτογραφιών που θα δεις στο Instagram της παρουσιάστριας είναι εντυπωσιακό. Εκτός από συνεργάτιδες, είναι και κολλητές φίλες και δεν είναι λίγες οι φορές που τις έχουμε δει σε κοινά ταξίδια.

Τώρα πλέον, η Κατερίνα Καινούργιου και η Πωλίνα Νιάρχου έγιναν και οικογένεια, αφού η μικρή Αριάδνη θα τις ενώνει για πάντα!



Source link