Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Η ΕΠΟ παρουσίασε τη συνεργασία της με την Betsson

Με την κοινή συνέντευξη Τύπου σε ξενοδοχείο της Αθήνας, η ΕΠΟ και η στοιχηματική εταιρεία Betsson ανακοίνωσαν επίσημα την έναρξη της συνεργασίας τους για τα επόμενα τρία χρόνια, με την Betsson να αποτελεί τον μεγάλο χορηγό του Κυπέλλου Ελλάδας.

«Το Κύπελλο Ελλάδας Betsson πρόκειται να έχει και κοινωνικό χαρακτήρα με μια σειρά πρωτοβουλιών, στο πλαίσιο του πολυδιάστατου προγράμματος Εταιρικής Ευθύνης της Betsson, οι οποίες θα αναπτυχθούν περαιτέρω και θα επεκταθούν μέσα στα τρία έτη της χορηγίας», αναφέρεται στο δελτίο Τύπου της Ομοσπονδίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο διευθύνων σύμβουλος της Betsson, Θάνος Μαρίνος, επισήμανε, μεταξύ άλλων: «Στο προσεχές μέλλον θα αναπτύξουμε και τις δράσεις μας για τη φετινή σεζόν και τα επόμενα χρόνια. Η τριετής συνεργασία καταδεικνύει ότι δεν θέλαμε να επενδύσουμε παροδικά αλλά θέλουμε να δουλέψουμε σε βάθος χρόνου την οργάνωση, την πρόοδο και την ανάπτυξη του Κυπέλλου Ελλάδας με τη συνεργασία των ανθρώπων της ΕΠΟ και τις ομάδες».

O πρόεδρος της Επιτροπής Διοργανώσεων της, Άγγελος Δανιήλ, δήλωσε: «Στόχος είναι η ποιοτική αναβάθμιση του Κυπέλλου Ελλάδας. Θέλω να ευχαριστήσω την Betsson για τη συνεργασία και εύχομαι η προσπάθεια όλων μας να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα για ένα καλύτερο ελληνικό ποδόσφαιρο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ



Source link