Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Η εξήγηση του κυβερνητικού εκπροσώπου για τον λόγο που τα μέτρα της Κυβέρνησης δεν επεκτάθηκαν σε μπάσκετ και βόλεϊ




ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ



Ο Κώστας Σλούκας σε λέι απ μπροστά στον Νίκολα Μιλουτίνοβ
Ο Κώστας Σλούκας σε λέι απ μπροστά στον Νίκολα Μιλουτίνοβ
PHOTO CREDITS: ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Στη διάρκεια της ενημέρωσης για τα μέτρα που πήρε η Κυβέρνηση για την καταπολέμηση της οπαδικής βίας, ο Παύλος Μαρινάκης ρωτήθηκε γιατί αυτά δεν επεκτάθηκαν στο μπάσκετ και το βόλεϊ, απαντώντας σχετικά.

Η ανακοίνωση των μέτρων της Κυβέρνησης για την καταπολέμηση της οπαδικής βίας έφερε την απόφαση για το κεκλεισμένων σε όλους τους ποδοσφαιρικούς αγώνες της Super League και του Κυπέλλου Ελλάδας μέχρι τις 12 Φεβρουαρίου.

Στη διάρκεια της ενημέρωσης από την πλευρά του Παύλου Μαρινάκη όμως, δεν έγινε ουδεμία αναφορά στα άλλα αθλήματα, με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να προχωρά στις απαραίτητες διευκρινίσεις.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Παύλου Μαρινάκη:

Θεωρούμε ότι τα επεισόδια αυτά επεκτείνονται και σε άλλα αθλήματα: και στο ποδόσφαιρο, κάποιες φορές και στο μπάσκετ. Όμως, ο πυρήνας τους είναι η βία στα ποδοσφαιρικά γήπεδα. Δεν νομίζω ότι είναι πρόβλημα του βόλεϊ αυτού που συνέβη εκεί. Απλά βρήκαν αυτή τη μέρα την αφορμή, μεταφέρθηκε ο ένας στρατός κι έκανε ό,τι έκανε έξω από το γήπεδο.

Όσον αφορά το μπάσκετ φαίνεται ότι μπορεί να γίνουν αγώνες και πολύ σημαντικοί, κρίσιμοι, “τελικοί” με εξασφαλισμένη την ασφάλεια των φιλάθλων. Με ένταση, πάρα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, αλλά αυτό είναι ένα παράδειγμα που δείχνει ότι μπορούμε να κάνουμε και πολύ οριακούς αγώνες μεταξύ των κορυφαίων, όχι μόνο ελληνικών ομάδων, και στο πρωτάθλημα, χωρίς να έχουμε αυτά που συμβαίνουν σε αντίστοιχους αγώνες του ποδοσφαίρου.

Γι’ αυτό και δεν θεωρήσαμε σωστό να ισχύσει αυτή στο μπάσκετ και στα άλλα αθλήματα“.



Source link