Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Η ΕΛ.ΑΣ κάνει τον σεκιούριτι των ΠΑΕ – Τι βρέθηκε στα δύο ντέρμπι του Σαββατοκύριακου

Την ίδια στιγμή λοιπόν που οι διοικούντες μιλούν για «προστασία» του προϊόντος τους και των «επενδύσεων» τους, κάνουν τα στραβά μάτια στους οργανωμένους οπαδούς οι οποίοι κάνουν ότι θέλουν στα γήπεδα όλης της χώρας.

Όπως ανακοίνωσε το Αρχηγείο της Ελληνικής αστυνομίας, την περασμένη Κυριακή έκανε εντατικούς ελέγχους στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας όπου γινόταν το ντέρμπι μεταξύ ΑΕΚ – Ολυμπιακού αλλά και στην Θεσσαλονίκη στο παιχνίδι ΠΑΟΚ – Άρης. «Πραγματοποιήθηκαν εντατικοί έλεγχοι από ειδικά συνεργεία της Ελληνικής Αστυνομίας, για την πρόληψη της βίας με αθλητικό υπόβαθρο, κατά τους οποίους συνελήφθησαν συνολικά -9- άτομα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ειδικότερα, στη Νέα Φιλαδέλφεια, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής συνελήφθησαν έξι άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για βία κατά υπαλλήλων και παραβάσεις των νόμων περί αθλητισμού και περί όπλων.

Συγκεκριμένα, τα άτομα εντοπίστηκαν κατά τη διάρκεια ελέγχων εξωτερικά του γηπέδου και στην κατοχή τους βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν 6 βεγγαλικά χειρός, 4 καπνογόνα και 2 αναδιπλούμενοι σουγιάδες. Μάλιστα, ένας από τους συλληφθέντες, κατά τη διάρκεια του ελέγχου, έσπρωξε τους αστυνομικούς και κλωτσώντας τους προσπάθησε να διαφύγει χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Παράλληλα, στη Θεσσαλονίκη εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν τρία άτομα, για κατά περίπτωση παράβαση των νόμων περί ναρκωτικών και περί αθλητισμού, καθώς στην κατοχή τους συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας ναυτικός πυρσός, ναρκωτικά δισκία, τρίφτης και ποσότητα κάνναβης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ωστόσο, προβληματισμό προκαλεί το γεγονός ότι ενώ η αστυνομία έκανε ελέγχους, το παιχνίδι διεκόπη για περίπου έξι λεπτά εξαιτίας καπνογόνων που άναψαν από την κερκίδα των οργανωμένων οπαδών, δημιουργώντας τοπίο ομίχλης στον αγωνιστικό χώρο.

Πως όμως βρέθηκαν τόσα καπνογόνα στα χέρια των οπαδών;

Είτε οι αστυνομικοί – σεκιούριτι δεν έκαναν σωστούς ελέγχους είτε οι οπαδοί είχαν βάλει, νωρίτερα, στο εσωτερικό του γηπέδου τους πυρσούς;

Οι μόνοι που σίγουρα δεν γνωρίζουν τίποτα για το θέμα είναι οι υπεύθυνοι των ομάδων…

Δείτε φωτογραφίες:



Source link