Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Η Βενέτσια επιμένει με την υπόθεση Καμπόκλο και προειδοποιεί τυχόν ενδιαφερόμενες ομάδες




ΙΤΑΛΙΑ



Η Βενέτσια επιμένει με την υπόθεση Καμπόκλο και προειδοποιεί τυχόν ενδιαφερόμενες ομάδες

FIBA.BASKETBALL

Η Βενέτσια δεν σκοπεύει να παραιτηθεί από την υπόθεση του Μπρούνο Καμπόκλο. Ο πρόεδρος του ιταλικού κλαμπ τόνισε προς πάσα κατεύθυνση πως ο Βραζιλιάνος δεσμεύεται με συμβόλαιο, παρότι εξακολουθεί να αγνοείται.

Νέα μέρα, νέο επεισόδιο στην υπόθεση του Μπρούνο Καμπόκλο. Μετά τα δημοσιεύματα που βγήκαν στην επιφάνεια και θέλουν τον Βραζιλιάνο ψηλό να σκοπεύει να αγωνιστεί με ομάδα της β’ κατηγορίας του Ισραήλ σε φιλικά προετοιμασίας κόντρα σε ομάδες του NBA, ο πρόεδρος της Βενέτσια, τοποθετήθηκε επί του θέματος, τονίζοντας πως ο Καμπόκλο δεσμεύεται με συμβόλαιο με το κλαμπ, κι ας μην έχει εμφανιστεί ακόμα στην Ιταλία.

“Δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε αν έχει ενταχθεί σε ομάδα του Ισραήλ. Υπήρξαν και κάποιες φήμες που υποδήλωναν πιθανή μεταγραφή στην Παρτίζαν.

Παρά ταύτα, μπορούμε να ξεκαθαρίσουμε ότι έχουμε λάβει νομική δράση επικοινωνόντας μέσω των δικηγόρων μας με τις υπόλοιπες λίγκες. Αποθαρρύνουμε έντονα οποιονδήποτε σύλλογο να εξετάσει τις υπηρεσίες του, καθώς ο Καμπόκλο παραμένει συμβόλαιο με τον οργανισμό μας”, ανέφερε ενδεικτιά ο Φεντερίκο Κασάριν.



Source link