Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Η αυτοκαταστροφική Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και το 1.85 της Αρσεναλ


Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις αναμετρήσεις της Αρσεναλ και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Premier League.

Πέντε αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της Premier League. Φυσικά, παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον το πώς και αν θα αντιδράσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά την νέα ήττα που υπέστη την Τετάρτη, αυτή τη φορά από την Κοπεγχάγη με 4-3 για το Champions League.

Οι μπουκ προσφέρουν τη Γιουνάιτεντ μόλις στο 1.35 κόντρα στη νεοφώτιστη Λούτον, ωστόσο είναι προφανές πως αυτή τη στιγμή, η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγ δεν παρέχει καμία εμπιστοσύνη για να τη στηρίξεις σε τιμές καυτού φαβορί (17:00 Novasports Premier League, Live από το SPORT24).

Οι “κόκκινοι διάβολοι” έχουν ήδη υποστεί φέτος εννιά ήττες σε 17 αγώνες. Υπενθυμίζεται ότι στο τελευταίο τους παιχνίδι για την Premier League κέρδισαν εντελώς οριακά στο Λονδίνο τη Φούλαμ, με 1-0, χάρη σε γκολ του Μπρούνο Φερνάντες στο 90+1′. Είχαν προηγηθεί οι… ξεγυρισμένες τριάρες μέσα στο Old Trafford από Μάντσεστερ Σίτι και Νιούκαστλ για το πρωτάθλημα και το Λιγκ Καπ αντίστοιχα.

Ήρθε την Τετάρτη και το χτύπημα στη Δανία για να ξύσει ακόμη περισσότερο τις πληγές της Γιουνάιτεντ, η οποία πλέον κινδυνεύει να μείνει εντελώς εκτός Ευρώπης. Σε ένα ματς όπου προηγήθηκε με 2-0 στο 28′ και με 3-2 στο 69′, παίζοντας με δέκα παίκτες από το 42′, δεν πήρε στο τέλος ούτε την ισοπαλία. Ολοκληρωτική κατάρρευση στο φινάλε με τους γηπεδούχους να το γυρίζουν μέσα σε τέσσερα λεπτά (83′-87′).

Η σεζόν λοιπόν, εξελίσσεται καταστροφικά για τη Γιουνάιτεντ, η οποία έτσι όπως το πάει μπορεί να ξεμείνει εντελώς από στόχους πριν ακόμη καλά καλά έρθουν τα Χριστούγεννα. Το μοναδικό θετικό σημάδι για το ματς με τη Λούτον, είναι ότι επί Τεν Χαγ μετράει 8/8 νίκες κόντρα σε νεοφώτιστες ομάδες. Δεν αποκλείεται πάντως να σπάσει και αυτό το σερί σήμερα.

Η Λούτον άλλωστε, έδειξε το θράσος της και με το παραπάνω στο πρόσφατο 1-1 με τη Λίβερπουλ, όπου προηγήθηκε στο 80′ κι άγγιξε μία ιστορική νίκη, πριν τελικά ισοφαριστεί στο 90+5′. Σε κάθε περίπτωση, η Γιουνάιτεντ μπορεί ανά πάσα στιγμή να πατήσει το κουμπί της αυτοκαταστροφής και με τον Τεν Χαγ να νιώθει πλέον όλο και πιο άβολα στον πάγκο της δεν θα προξενήσει καμία εντύπωση αν δούμε ακόμη μία… κηδεία στο θέατρο των ονείρων.

Στη Λούτον γνωρίζουν ότι για να έχουν τύχη θα πρέπει να σκοράρουν, αφού σε 11 παιχνίδια φέτος δεν έχουν κανένα clean sheet. Στο 1.85 το αμφίσκορο. Αν πάρουμε και το anytime του Ράσμους Χόιλουντ φτάνουμε την απόδοση σε τιμές άνω του 3.50. Ο Δανός φορ έβαλε δύο γκολ μεσοβδόμαδα στην Κοπεγχάγη και ήταν από τα ελάχιστα φωτεινά σημεία στο παιχνίδι της Γιουνάιτεντ. Θεωρητικά, το παιχνίδι με τη νεοφώτιστη Λούτον προσφέρεται για να ανοίξει λογαριασμό και σε επίπεδο Premier League.

Αξιόπιστη στην έδρα της η Αρσεναλ

Την ίδια ώρα, η Αρσεναλ θα παίξει στο Λονδίνο με την Μπέρνλι (17:00 Novasports 4HD, Live από το SPORT24). Η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα με μία εξαιρετικά σοβαρή εμφάνιση την Τετάρτη, κέρδισε εντός έδρας 2-0 τη Σεβίλλη και ουσιαστικά αγκάλιασε την πρόκρισή της στους “16” του Champions League.

Οι κανονιέρηδες στρέφουν τώρα την προσοχή τους στην Premier League, όπου στόχος είναι ασφαλώς η επιστροφή στις νίκες, μετά τη σκληρή ήττα με 1-0 στο Νιούκαστλ. Υπάρχουν κάποια ερωτηματικά για τον Αρτέτα, καθώς δίνονται αμφίβολοι οι Εντεγκαρ και Ενκέτια. Επίσης, έγινε αναγκαστική αλλαγή μεσοβδόμαδα ο Σακά, ενώ συνεχίζει εκτός ο Ζεσούς.

Η Αρσεναλ πάντως δεν μπορεί να τρομάξει από την Μπέρνλι, των εννιά ηττών σε 11 αγωνιστικές. Ο Βινσέντ Κομπανί είχε πει εξ αρχής ότι η ομάδα του θα χρειαστεί αρκετό χρόνο για να προσαρμοστεί στα δεδομένα της Premier League και αυτό αποτυπώνεται στο γήπεδο. Το 0-2 από την Κρίσταλ Πάλας, της περασμένης εβδομάδας, ήταν η έκτη ήττα φέτος των Clarets σε ισάριθμα παιχνίδια εντός έδρας.

Εξάλλου, η Μπέρνλι έχει κερδίσει μόλις μία φορά την Άρσεναλ σε 18 αναμετρήσεις τους (1-4-13), ενώ είναι εντυπωσιακό ότι στα τελευταία 37 εντός έδρας ματς με νεοφώτιστες ομάδες, οι Λονδρέζοι μετρούν 32-5-0! Ο άσος είναι λογικά κάτω από το 1.25, ωστόσο μπορεί να φτάσει το 1.85 με No/Goal. Η Μπέρνλι έχει τη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας με 8 γκολ και η Αρσεναλ μία από τις πιο σταθερές άμυνες. Είναι ενδεικτικό ότι στα τελευταία δύο εντός έδρας παιχνίδια της με Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και Μάντσεστερ Σίτι, οι κανονιέρηδες δέχθηκαν συνολικά μόλις 6 τελικές!

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λούτον: Goal/Goal & Χόιλουντ Anytime (απόδοση 3.60), 17:00
  • Αρσεναλ – Μπέρνλι: 1 & No/Goal (απόδοση 1.85), 17:00



Source link