Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Η Αλ Ιτιχάντ προσφέρει 250 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Σαλάχ!

H μεταγραφική περίοδο στη Σαουδική Αραβία ολοκληρώνεται την Πέμπτη (7/9), ωστόσο η Αλ Ιτιχάντ δεν έχει εγκαταλείψει την ιδέα να αποκτήσει τον Μοχάμεντ Σαλάχ.

Κάθε άλλο μάλιστα, καθώς -σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο- ο σύλλογος της Σαουδικής Αραβίας επανήλθε το απόγευμα της Δευτέρας με μια νέα πρόταση που υπολογίζεται στα 250 εκατομμύρια ευρώ, συμπεριλαμβανομένων των μπόνους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά, η πρόταση της Αλ Ιτιχάντ συνίσταται σε ένα σταθερό ποσό 200 εκατ. ευρώ, στο οποίο μπορούν να προστεθούν 50 εκατ. ευρώ υπό τη μορφή μπόνους.

Σε περίπτωση αποχώρησής του ο Αιγύπτιος θα μπορούσε, ανάλογα με τα μπόνους, να γίνει ο πιο ακριβός παίκτης στην ιστορία του ποδοσφαίρου, ξεπερνώντας τον Νεϊμάρ που αγοράστηκε για 222 εκατομμύρια ευρώ από την Παρί Σεν Ζερμέν, το 2017.

Πάντως, ακόμη και μ΄ αυτό το κολοσσιαίο ποσό στο τραπέζι είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι οι «Κόκκινοι» θα συναινέσουν για να παραχωρηθεί το επιθετικό αστέρι τους ενώ η μεταγραφική περίοδο έχει ολοκληρωθεί στην Αγγλία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άλλωστε, μόλις το περασμένο Σάββατο ο Γιούργκεν Κλοπ είχε εμφανιστεί σίγουρος για το μέλλον του «Φαραώ», μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα με την Άστον Βίλα.



Source link