Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Η αινιγματική απάντηση για την οριστική αποχώρηση του Γιώργου Παπαδάκη από την τηλεόραση


Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και στην Χριστίνα Βουδούρη μίλησε ο Φοίβος Παπαδάκης στα backstage του J2US.

Ο γνωστός δημοσιογράφος, που φέτος μοιράζει τις υποχρεώσεις του ανάμεσα στη μεσημεριανή εκπομπή της Μάριον Μιχελιδάκη και το J2US, αναφέρθηκε στο τηλεοπτικό του μέλλον αλλά και για τη σχέση με τον πατέρα του, Γιώργο Παπαδάκη.

«Το J2US ήταν μία ευκαιρία για μένα να δείξω έναν διαφορετικό εαυτό. Ο πατέρας μου με ρώτησε: τραγουδάς; Του λέω: όχι, αλλά θα μάθω. Η κοπέλα μου, η Αλίκη, χάρηκε πάρα πολύ», είπε αρχικά ο Φοίβος Παπαδάκης.

Ο Φοίβος Παπαδάκης συνέχισε, λέγοντας: «Ανήκω στο ΟΡΕΝ, στην εκπομπή της Μάριον Μιχελιδάκη, οπότε οι στόχοι μου παραμένουν οι ίδιοι, δηλαδή στην ίδια εκπομπή, στο ίδιο κανάλι. Μου έχουν γίνει προτάσεις, είναι τιμητικό, αλλά τους λέω πάντα ότι ανήκω στην εκπομπή της Μάριον».

Σχετικά με το αν δέχεται συμβουλές από τον πατέρα του, Γιώργο Παπαδάκη, ο Φοίβος Παπαδάκης απάντησε: «Με τον πατέρα μου συνεργαζόμαστε πίσω από τις κάμερες, ανταλλάσσουμε πληροφορίες, μου λέει τη γνώμη του και μου μαθαίνει πράγματα συνεχώς. Προτιμώ να μείνει σε αυτό το πλαίσιο, η σχέση μας είναι κυρίως πατέρα-γιου», ενώ έδωσε μία… αινιγματική απάντηση για το ενδεχόμενο οριστικής αποχώρησης του πατέρα του από την τηλεόραση:  «Το λέει πολλά χρόνια το ότι θα σταματήσει την τηλεόραση. Κάτσε να δούμε τι θα γίνει στην πράξη».

Δες περισσότερα στο βίντεο από τον Alpha:



Source link