Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Η ΑΕΛ νίκησε τον Παναθηναϊκό Β΄ σε φιλικό στο Καρπενήσι

Νικηφόρο και με καλά δείγματα γραφής ήταν το πρώτο φιλικό της ΑΕΛ στο Καρπενήσι, η οποία κατάφερε να επικρατήσει με 2-1 του Παναθηναϊκού Β’.

Oγκμπόε και Πεντρόσο οι σκόρερ της ομάδας του Παναγιώτη Γκουτσίδη που παρουσίασαν άκρως ενδιαφέροντα στοιχεία κατά διαστήματα στο ματς, ο Λιούμης είχε ισοφαρίσει για τον Παναθηναϊκό Β’. Παρά την κούραση οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ έδειξαν διάθεση και έβγαλαν ωραίους συνδυασμούς. Σε κάθε περίπτωση ήταν μία εμφάνιση που άφησε υποσχέσεις.

Η ΑΕΛ νίκησε τον Παναθηναϊκό Β΄ σε φιλικό στο Καρπενήσι

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην αναμέτρηση παρευρέθηκε και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΛ Μανώλης Πατράλης που άμεσα θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις της νέας του ομάδας. Στο παιχνίδι επίσης βρέθηκε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αχιλλέας Νταβέλης και ο Α’ Αντιπρόεδρος κ. Ιωάννης Νταβέλης.

Η ΑΕΛ νίκησε τον Παναθηναϊκό Β΄ σε φιλικό στο Καρπενήσι

ΑΕΛ (Παναγιώτης Γκουτσίδης)
Ενδεκάδα Α’ μέρους: Βενετικίδης (31′ Σουλούκος), Καλουτσικίδης (31′ Παπαγεωργίου Θ.), Μαϊδανός, Ηλιάδης, Στάμου, Πλέγας, Παπαγεωργίου Κ., Οτορμίν, Κοσσονού, Νίνο, Ογκμπόε.
Στο δεύτερο μέρος για την ΑΕΛ αγωνίστηκαν επίσης οι: Αντωνόπουλος, Σάρατε, Παπαγεωργίου Θ., Μαξιμένκο, Γιανναράκης, Αντράντα, Μιλτιάδης, Μαυριάς, Θωμαΐδης, Παπαδόπουλος, Πεντρόσο, Ρούσης, Νινίκας, Ζησούλης, Παρασκευάς.

Η ΑΕΛ νίκησε τον Παναθηναϊκό Β΄ σε φιλικό στο Καρπενήσι

Παναθηναϊκός Β’ (Σωτήρης Αντωνίου)
Ενδεκάδα Α’ μέρους: Λίλο, Φικάι, Προδρομήτης, Τουρκοχωρίτης, Μαρτίνης, Καραμπάς, Κρυπαράκος, Αθανασακόπουλος, Σαρδέλης, Φουρτάδο, Λιούμης.
Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν και οι: Καρακασίδης, Σουρδής, Πιτσώτης, Νταμπίζας, Τσέβας, Λαμψίας, Βολάκης, Βουτσάς, Μαντσίνι, Φρόκου, Κυριόπουλος, Καλοσκάμης, Συμεωνίδης, Χατζηιωάννου.





Source link