Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Η αγκαλιά Αταμάν – Σπανούλη πριν το τζάμπολ (ΦΩΤΟ)


 

Το Περιστέρι υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο “Κλειστό Γυμναστήριο Ανδρέας Παπανδρέου”, για την τρίτη και τελευταία ημέρα του τουρνουά “Νίκος Φάσουρας”, με τους δύο προπονητές να συναντιούνται για πρώτη φορά ως αντίπαλοι στα παρκέ.

Ο Εργκίν Αταμάν επέστρεψε σήμερα (10/09) στην Ελλάδα και κάθισε κανονικά στον πάγκο του “τριφυλλιού” για το τελευταίο φετινό φιλικό στα δυτικά προάστια. Λίγο πριν το τζάμπολ του αγώνα, ο Τούρκος τεχνικός συνομίλησε πάνω στο παρκέ με τον Βασίλη Σπανούλη, με τους δυο τους να μοιράζονται και μία θερμή αγκαλιά.

Ο Βασίλης Σπανούλης (αριστερά) και ο Εργκίν Αταμάν (δεξιά) πλέον μιλούν την… ίδια γλώσσα, μιας και αμφότεροι κάθονται στις άκρες των πάγκων. (INTIME Sports)

Στο παρελθόν μπορεί να έχουν… μονομαχήσει αρκετές φορές, με τον Αταμάν σε πάγκους τουρκικών ομάδων και τον “KillBill” στον Ολυμπιακό. Πλέον όμως, βρίσκονται και οι δύο με το πινακάκι στο χέρι. Μάλιστα, αναμένεται να αναμετρηθούν τουλάχιστον δύο φορές μέσα στη σεζόν, για τη regular season της Basket League.//Α.



Source link