Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Η έντονη ενόχληση στην κάμερα και το φιλί στο στόμα με την Τζόρτζια Σιακαβάρα


Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης και η Τζόρτζια Σιακαβάρα απόλαυσαν για ακόμα ένα βράδυ την παρέα ενός του άλλου. Ο 83χρονος νομικός και η 49χρονη ηθοποιός και τραγουδίστρια κυκλοφορούν μαζί, χωρίς να κρύβονται.

Η κάμερα του Πρωινού κατέγραψε, μάλιστα, το τρυφερό φιλί στο στόμα που αντάλλαξε το ζευγάρι, ενώ είχε αντιληφθεί την παρουσία δημοσιογράφου.

Νωρίτερα, ο Κωνσταντίνος Πλεύρης και η Τζόρτζια Σιακαβάρα είχαν κάνει δηλώσεις για τη σχέση τους, με τον πρώτο να μην κρύβει την ενόχλησή του με τα σχόλια που γίνονται εις βάρος του. Μάλιστα έκανε λόγο για… ξύλο που βγήκε από τον παράδεισο.

«Γίνεστε ενοχλητικοί. Ενδιαφέρει τον κόσμο αυτή τη στιγμή τι κάνω εγώ; Γιατί τον ενδιαφέρει; Να πάτε στον Κασσελάκη, αυτό είναι το ενδιαφέρον. Αυτός ο έρωτας αφορά μόνο εμένα, δεν αφορά το κοινό. Δεν ασχολούνται με την προσωπική μου ζωή, με βρίζουν στα sites. Δεν με ενοχλούν, όμως, λαμβάνω τα μέτρα μου. Δε θα κινηθώ νομικά, αλλιώς θα κινηθώ. Με τον ωραιότερο τρόπο που υπάρχει που είναι το «Ξύλο βγήκε από τον παράδεισο». Κι εγώ είμαι κατά της βίας. Αυτό είναι παροιμία. Εσάς δεν σας ενοχλεί αν σας βρίζουν; Δε με απασχολούν ούτε αυτοί, ούτε εσείς. Κανείς δεν με απασχολεί» είπε χαρακτηριστικά ο 83χρονος νομικός και συγγραφέας.

Δες παρακάτω όλα όσα κατέγραψε η κάμερα του Πρωινού:



Source link