Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Η Άλμπα έριξε καμπάνα στον Κουμάντζι για αντιαθλητική συμπεριφορά σε αγώνα




ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ



Ο Κριστ Κουμάτζε με την φανέλα της Άλμπα Βερολίνου
Ο Κριστ Κουμάτζε με την φανέλα της Άλμπα Βερολίνου
PHOTO CREDITS: UNICS.RU

Τιμωρία τεσσάρων αγωνιστικών εκτός δράσης και πρόστιμο 2.000 ευρώ επιβλήθηκε από την Άλμπα στον Κράιστ Κουμάτζι για το αντιαθλητικό χτήπημά του σε αντίπαλο κατά την δεύτερη περίοδο του αγώνα πρωταθλήματος της ομάδας του Βερολίνου κόντρα στην Γκέτινγκεν.

Βαριά “καμπάνα” για τον Κράιστ Κουμάτζι, αφού του επιβλήθηκε πρόστιμο 2.000 ευρώ και τιμωρία τεσσάρων αγωνιστικών για το αντιαθλητικό χτύπημα σε αντίπαλο, κατά τη διάρκεια του αγώνα πρωταθλήματος της Άλμπα Βερολίνου κόντρα στην Γκέτινγκεν.

Στα μέσα της δεύτερης περιόδου της αναμέτρησης, ο Κουμάτζι δέχθηκε σπρώξιμο από τον Χιούμ – παίκτη των φιλοξενούμενων – με τον σέντερ των πρωτευουσιάνων να μην κρατά την ψυχραιμία του και να γρονθοκοπεί τον αντίπαλό του στο πρόσωπο.

Ο Κουμάτζι απολογήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της Άλμπα:

Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη για τη συμπεριφορά μου στο παιχνίδι με την Γκέτινγκεν. Αυτό που έκανα δεν έχει θέση στα γήπεδα και δεν πρέπει να ξανασυμβεί. Σε εκείνη την κατάσταση είχα την αίσθηση ότι δεχόμουν σκληρή επίθεση από τον αντίπαλό μου. Στο παρελθόν, πάντα έλεγχα τον εαυτό μου σε παρόμοιες καταστάσεις. Δυστυχώς, αυτή τη φορά αντέδρασα ασυναίσθητα και μετανιώνω βαθιά”.



Source link