Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

ΗΠΑ: Νεαρή δασκάλα κατηγορείται για τη σεξουαλική κακοποίηση τουλάχιστον τριών μαθητών της

Λίγους μήνες μετά τον γάμο της, μια δασκάλα από την Αϊόβα των ΗΠΑ αντιμετωπίζει ποινικές διώξεις για φερόμενη «συμμετοχή σε πολλαπλές σεξουαλικές πράξεις με τουλάχιστον τρεις μαθητές της, ο νεότερος από τους οποίους είναι 13 ετών», σύμφωνα με την τοπική αστυνομία.

Η 24χρονη Κάσιντι Κράους παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, την 1η Ιουλίου, ωστόσο σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα εκείνος υπέβαλε αίτηση διαζυγίου στις 28 Αυγούστου. Τρεις ημέρες νωρίτερα η Κράους είχε υποβάλει την παραίτησή της από τα εκπαιδευτήρια IKM-Manning Schools.

Ο γάμος της κράτησε κάτι λιγότερο από 2 μήνες

Φωτογραφίες με τον πρώην σύζυγό της

Το σχολείο με τη σειρά του ανακοίνωσε την παραίτηση την ίδια στιγμή και σημείωσε ότι η Κράους βρισκόταν σε άδεια από τότε που ξεκίνησε έρευνα για την υποτιθέμενη συμπεριφορά της, αφού το σχολείο έλαβε αναφορές από έναν γονέα ότι διένειμε παράνομο υλικό.

Η ποινή

Η Κράους συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα με την κατηγορία άσεμνων πράξεων με ένα παιδί, τρεις κατηγορίες για διάδοση άσεμνου υλικού σε ανηλίκους και σεξουαλική κακοποίηση τρίτου βαθμού.

Σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις φέρεται να άγγιξε τα γεννητικά όργανα των παιδιών.

Η Κράους κατέθεσε εγγύηση 10.000 δολαρίων το πρωί μετά τη σύλληψή της, σύμφωνα με το δελτίο τύπου της αστυνομίας, και αφέθηκε ελεύθερη από τη φυλακή της κομητείας Carroll πριν από την πρώτη της εμφάνιση στο δικαστήριο, η οποία έγινε εχθές Πέμπτη.

Εάν καταδικαστεί για όλες τις κατηγορίες, η Κράους μπορεί να αντιμετωπίσει ποινή φυλάκισης έως και 33 ετών.



Source link