Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

ΗΠΑ: Μέλη θρησκευτικής οργάνωσης συνελήφθησαν για τον θάνατο γυναίκας – Βρέθηκε χτυπημένη και υποσιτισμένη

Έξι άτομα που αυτοπροσδιορίζονται ως μέλη μιας θρησκευτικής οργάνωσης που ονομάζεται «Στρατιώτες του Χριστού» συνελήφθησαν για τον θάνατο μιας Νοτιοκορεάτισσας που ξυλοκοπήθηκε και βρέθηκε υποσιτισμένη στην πολιτεία Τζόρτζια, των ΗΠΑ.

Το θύμα ηλικίας μεταξύ 20 και 30 ετών  ανακαλύφθηκε την Τρίτη το βράδυ στο πορτμπαγκάζ ενός αυτοκινήτου που ήταν σταθμευμένο έξω από ένα δημοφιλές νοτιοκορεατικό σπα, περίπου 25 μίλια βόρεια της Ατλάντα, αναφέρει το δελτίο τύπου της Αστυνομίας.

Την χτυπούσαν και την κρατούσαν όμηρο μέχρι τον θάνατό της

Οι πέντε από τους έξι συλληφθέντες

Ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό της γυναίκας πιστεύει ότι ο υποσιτισμός θα μπορούσε να είναι ένας παράγοντας που συνέβαλε στον θάνατό της, αλλά η ακριβής αιτία είναι ακόμη υπό διερεύνηση, σύμφωνα με τις Αρχές.

Η γυναίκα πιστεύεται ότι ξυλοκοπούνταν και στερούνταν τροφής για εβδομάδες, ανέφερε το τμήμα. Οι ντετέκτιβ πιστεύουν ότι η γυναίκα μετακόμισε στις Ηνωμένες Πολιτείες από τη Νότια Κορέα το καλοκαίρι του τρέχοντος έτους «με σκοπό να ενταχθεί σε μια θρησκευτική οργάνωση», ανέφερε το πρακτορείο.

Σύμφωνα με το CNN, οι αστυνομικοί βρήκαν τη γυναίκα στο πορτ-μπαγκάζ ενός αυτοκινήτου αφού ένας από τους υπόπτους, ο 26χρονος Έρικ Χιούν, πάρκαρε το αυτοκίνητό του σε ένα πάρκινγκ και τον παρέλαβε ένα μέλος της οικογένειας του.

Ο Χιούν αργότερα ζήτησε από το μέλος της οικογένειάς του να ανακτήσει κάτι από το όχημά του όπου κρατούνταν η γυναίκα. Όταν το μέλος της οικογένειας βρήκε την σορό στο πορτμπαγκάζ, κάλεσαν την Άμεση Δράση.

Στη συνέχεια, οι αρχές διεξήγαγαν έρευνα σε ένα σπίτι που σχετίζεται με το όχημα. Η αστυνομία λέει ότι οι «Στρατιώτες του Χριστού» ξυλοκόπησαν και κράτησαν το θύμα στο σπίτι μέχρι τον θάνατό του, αλλά δεν διευκρίνισαν πότε πιθανότατα πέθανε η γυναίκα.

Η αστυνομία επεσήμανε ότι οι «Στρατιώτες του Χριστού» χτυπούσαν και κρατούσαν όμηρο το θύμα μέχρι τον θάνατό της, αλλά δεν διευκρίνισαν πότε πέθανε η γυναίκα.

Εκτός από τον Χιούν, συνελήφθησαν άλλα πέντε νεαρά άτομα, ένας από τους οποίους είναι 15 ετών, σύμφωνα με την αστυνομία.

Όλοι τους αντιμετωπίζουν κατηγορίες για φόνο σε βαθμό κακουργήματος, ψευδή φυλάκιση, αλλοίωση αποδεικτικών στοιχείων και απόκρυψη του θανάτου άλλου, σύμφωνα με την αστυνομία.



Source link