Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

ΗΠΑ: Δολοφονία 6χρονου παιδιού σε επίθεση με μαχαίρι – Ο δράστης φώναζε «Οι μουσουλμάνοι πρέπει να πεθάνετε»

Άγρια εν ψυχρώ δολοφονία παιδιού 6 ετών, παλαιστινοαμερικανικής καταγωγής με 26 μαχαιριές σε ένα έγκλημα που διώκεται ως έγκλημα μίσους.

Το γραφείο του σερίφη στην Κομητεία Γουίλ θεωρεί πως σχετίζεται με τον πόλεμο Ισραήλ-Χαμάς.

«Οι μουσουλμάνοι πρέπει να πεθάνετε» φώναζε σύμφωνα με μαρτυρίες

Η υπόθεση αφορά τον σπιτονοικοκύρη Τζόζεφ Κζούμπα, 71 ετών και μια μητέρα και το 6χρονο παιδί της που νοίκιαζαν το διαμέρισμα του ισογείου.

Δύο εν ψυχρώ δολοφονίες

Κλήθηκε η αστυνομία και αντίκρυσε ένα 6χρονο παιδί μαχαιρώθηκε όπως η 32χρονη μητέρα του που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Οι βοηθοί σερίφη μετά την κλήση που έλαβαν, βρήκαν την μητέρα και το παιδί στην κρεβατοκάμαρα. Μητέρα και γιος έφεραν πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι στο στήθος, τον κορμό και τα άνω άκρα και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Η 32χρονη έφερε 12 τραύματα από μαχαίρι και αναρρώνει από τα τραύματά της, ενώ αναμένεται να επιζήσει.

Αντίθετα το 6χρονο παιδάκι που ήταν επίσης σε κρίσιμη κατάσταση, κατέληξε στο νοσοκομείο. Ο ιατροδικαστής αφαίρεσε το μαχαίρι από την κοιλιά του παιδιού πριν την ιατροδικαστική εξέταση. Είχε μαχαιρωθεί 26 φορές από ένα στρατιωτικό μαχαίρι με οδοντωτή λάμα 17,5 εκατοστών.

Ο φερόμενος ως δράστης δεν έδωσε καμία εξήγηση για το συμβάν, όμως η αστυνομία συγκέντρωσε πολλά στοιχεία από το σπίτι και περίοικους, ώστε να του απευθύνει επίσημα κατηγορίες για πολλαπλά εγκλήματα.

Κατηγορείται για δολοφονία Ά βαθμού, απόπειρα δολοφονίας ‘Α βαθμού, δύο κατηγορίες για έγκλημα μίσους και διακεκριμένη επίθεση με φονικό όπλο.

Οι ντετέκτιβ συμπέραναν από τα στοιχεία πως τα θύματα στοχοποιήθηκαν από τον σπιτονοικοκύρη τους επειδή ήταν μουσουλμάνοι και εξαιτίας της έντασης στην περιοχή της Γάζας. Ο ύποπτος προφυλακίστηκε μέχρι την δίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ιδιοκτήτης του σπιτιού έχοντας παρακολουθήσει τις ειδήσεις, χτύπησε την πόρτα του ισογείου και μόλις άνοιξε η μητέρα την έπιασε από τον λαιμό και προσπάθησε να την πνίξει.

Ύστερα πήρε το μαχαίρι φωνάζοντας «Οι μουσουλμάνοι πρέπει να πεθάνετε» και την μαχαίρωσε 12 φορές. Πήγε στο μπάνιο και κλείστηκε να πάρει την αστυνομία και βρήκε πως ο δράστης είχε μαχαιρώσει το παιδί της.



Source link