Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Οι πρώτες δηλώσεις για το Shopping Star


Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα είναι η νέα παρουσιάστρια του «Shopping Star», το οποίο κάνει πρεμιέρα σε λίγες ημέρες μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του Star. 

Η νέα οικοδέσποινα του reality μόδας έκανε τις πρώτες της δηλώσεις στην εκπομπή Breakfast@Star και τον Κωνσταντίνο Ντάφλο.

«Ωραία πέρασα, ξεκουράστηκα, είδα τους φίλους μου. Είμαι πολύ τυχερή. Μπόρεσα να κάνω πολλές διακοπές. Αυτό το καλοκαίρι ήταν μαγικό» ανέφερε αρχικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Στο Shopping Star θα δούμε την ίδια χαρά, ωραίες παίκτριες και θα ακούμε τη φωνή του Βαγγέλη Χαρισόπουλου. Πραγματικά είναι ένα project αγαπητό, πολύ ανανεωμένο, πολύ χαρούμενο. Θα δούμε πολλές συμβουλές μόδας και μία νέα πινελιά. Οι παίκτριές μας έρχονται δυναμικά με πολύ ωραίο στιλ. Υπάρχει πολλή οργάνωση στα γυρίσματα και αυτό δεν το είχα συνηθίσει» είπε η παρουσιάστρια για το νέο της επαγγελματικό βήμα.

 

«Αναπολώ το Pop Up. Η αλήθεια είναι ότι είχαμε περάσει φανταστικά. Είχαμε γίνει μια πολύ ωραία παρέα. Ήμουν τελείως άσχετη και το συναίσθημα ήταν περισσότερο έντονο» αποκάλυψε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.



Source link