Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Ζ. Μακρή: «Η Σκόπελος σταθερά, τολμηρά και μπροστά»


Συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό την περιοδεία της στις Β. Σποράδες η υποψήφια βουλευτής και υφυπουργός παιδείας και θρησκευμάτων κατά το διάστημα 2021-2023 κ. Ζέττα Μ. Μακρή, όπως επισημαίνει σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε.

Συγκεκριμένα επισημαίνει ότι «Ο σταθμός της, χθες, Τρίτη 13 Ιουνίου 2023, δεν ήταν άλλος από το νησί της Σκοπέλου, όπου στο Δημοτικό Καφενείο πραγματοποίησε ομιλία και είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και να συνομιλήσει, ουσιαστικά και ειλικρινά, με τους πολίτες, Σε μία θερμή εκδήλωση, η οποία έγινε στο πλαίσιο των προεκλογικών δράσεων ενόψει των προσεχών εκλογών της 25ης Ιουνίου, ανταποκρίθηκαν, με ενθουσιασμό, φίλοι και υποστηρικτές της παράταξης της Νέας Δημοκρατίας και του Προέδρου της Κυριάκου Μητσοτάκη, ενώ συμμετείχε με χαιρετισμό της, η κ. Ουρανία Καθηνιώτη, τοπική υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας. Τίμησαν δε, με την παρουσία τους, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης και των παραγωγικών φορέων του νησιού.

Η κ. Μακρή, στην αρχή της ομιλία της, ευχαρίστησε, θερμά, τους νησιώτες φίλους της που τίμησαν και εμπιστεύθηκαν με την ψήφο τους στις κάλπες της 21ης Μαΐου,  όχι μόνο την ίδια αλλά την παράταξη της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ που η Ζέττα Μ. Μακρή εκπροσωπεί στη Μαγνησία και, κυρίως τον Κυριάκο Μητσοτάκη που, άξια και δικαιωματικά, είναι ο μόνος πολιτικός που ως Πρωθυπουργός μπορεί να εγγυηθεί σταθερότητα, ανάπτυξη και ασφάλεια. Στην συνέχεια, η υποψήφια βουλευτής, επιγραμματικά, ανέφερε τα σημαντικά έργα, κυρίως, σε υποδομές και δίκτυα που η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη φρόντισε και μερίμνησε να προγραμματισθούν και να υλοποιηθούν την προηγούμενη τετραετία στο νησί αλλά και όλες εκείνες τις δράσεις με έντονη κοινωνική διάσταση, που έγιναν, όπως η στελέχωση του Κέντρου Υγείας, των πληρωμάτων ασθενοφόρων καθώς και οι παραχωρήσεις ασθενοφόρων για την κάλυψη των αναγκών σε συνεργασία με την ιδιωτική πρωτοβουλία. Ζήτησε, δε, από τους πολίτες της Σκοπέλου να αναγνωρίσουν, για ακόμη μία φορά,  αυτή την εξαιρετικά σοβαρή προσπάθεια και να επιβεβαιώσουν, ηχηρά και δυναμικά, όπως μόνο εκείνοι γνωρίζουν, την επιθυμία τους για συνέχιση της πολιτικής αποτελεσματικότητας, ειλικρίνειας και αξιοπιστίας του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ακόμη, η κ. Μακρή, δεν παρέλειψε να υπογραμμίσει ότι η κάλπη της 25ης Ιουνίου είναι μια νέα κάλπη που ξεκινά να γεμίζει από την αρχή, χωρίς σταυρό προτίμησης και, συνεπώς, είναι εξαιρετικά σημαντική η προσέλευση των πολιτών και η μεταφορά από μέρους τους μηνύματος ισχυρής εντολής και ξεκάθαρης κοινοβουλευτικής αυτοδυναμίας στην ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ για αναπτυξιακή προοπτική αλλά και για ασφαλή αντιμετώπιση των γεωπολιτικών προκλήσεων.

Τέλος, η κ. Μακρή τόνισε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης απέδειξε, απτά, ότι μπορεί να κάνει «πράξη» τις προγραμματικές του εξαγγελίες, κυρίως, όμως, απέδειξε ότι διακρίνεται από αρετές όπως η τόλμη και το θάρρος, ουσιαστικές και καταλυτικές για έναν πολιτικό, ο οποίος έχει ως στόχο τον εκσυγχρονισμό του κράτους προκειμένου αυτό να ανταποκριθεί  στις προκλήσεις του μέλλοντος και να πορευθεί μπροστά και σταθερά».

 

 

The post Ζ. Μακρή: «Η Σκόπελος σταθερά, τολμηρά και μπροστά» appeared first on Magnesia News.



Source link