Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

“Ζωντανό” το Περιστέρι – www.ertsports.gr


 

Η ομάδα των “δυτικών προαστίων” έμεινε “ζωντανή” στην υπόθεση πρόκριση στην επόμενη φάση του Len Euro Cup.

Με τον εκπληκτικό Θανάση Χρυσοσπάθη που βρέθηκε σε μεγάλη μέρα και πέτυχε 7 γκολ, ο ΓΣ Περιστερίου πήρε μια μεγάλη νίκη και κράτησε ζωντανό το όνειρο της πρόκρισης στην επόμενη φάση του LEN Euro Cup.

Η ομάδα του Κώστα Λούδη επικράτησε με 14-13 της ισπανικής Τεράσα για την 4η αγωνιστική του προκριματικού Ομίλου που διεξάγεται στο Κότορ του Μαυροβουνίου και έφτασε στους πέντε βαθμούς. Έτσι, θα τα δώσει όλα στον αυριανό (Κυριακή 24/9) τελευταίο αγώνα της κόντρα στην οικοδέσποινα Πρίμορατς Κότορ (12:00).

Η ελληνική ομάδα πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση καθ’ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης και έφτασε δίκαια στην επικράτηση. Εκτός από την τεράστια εμφάνιση του Χρυσοσπάθη, ο ΓΣ Περιστερίου είχε σε μεγάλη μέρα τον τερματοφύλακα Ντρου Χόλαντ που έκανε σημαντικές επεμβάσεις αλλά και τον φουνταριστό Άγγελο Φώσκολο που σημείωσε τέσσερα γκολ.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ – ΤΕΡΑΣΑ 14-13

Οκτάλεπτα: 4-4, 4-2, 4-4, 2-3.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Λούδης): Αναγνώστου, Άτζιτς 1, Τοράκης, Πρέκας, Μπεριστιάνος, Κουκουμάκης, Μπιτσάκος Χ., Καρούντζος 2, Φώσκολος 4, Χρυσοσπάθης 7, Παπαδημητρίου, Μπιτσάκος Αν., Χόλαντ. //ΓΓ

 



Source link