Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Ζητάνε από τους κατοίκους του Αλμυρού να μετακινηθούν μετά το κακό που τους βρήκε, λόγω ελεγχόμενης ανατίναξης βλημάτων

Οργισμένοι οι κάτοικοι του Αλμυρού επικοινώνησαν με τη «Ζούγκλα» στέλνοντας μηνύματα με την προειδοποιητική ανακοίνωση του στρατού για ελεγχόμενη έκρηξη βλημάτων στο στρατόπεδο της 111 ΠΜ, η οποία είχε αντιμετωπίσει τα γνωστά προβλήματα κατά την περίοδο των πυρκαγιών.

Έντρομοι αλλά και εξαγριωμένοι οι κάτοικοι του Αλμυρού εξηγούν πως μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα κάηκαν από την πυρκαγιά, κινδύνευσαν από τις εκρήξεις που σημειώθηκαν στο στρατόπεδο φύλαξης πυρομαχικών λόγω ανοησίας και ανικανότητας των διοικητών, στη συνέχεια πνίγηκαν από την κακοκαιρία Daniel και τώρα προσπαθούν να σώσουν ό,τι μπορούν από την καταστροφή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε αυτή τη στιγμή επανέρχεται ο στρατός και τους ζητάει πάλι να μετακινηθούν μέσα στις λάσπες για λόγους ασφαλείας ώστε να υλοποιηθεί η ελεγχόμενη ανατίναξη βλημάτων που προφανώς βρίσκονται διεσπαρμένα στο γνωστό στρατόπεδο της 111 ΠΜ.

Σε αυτή τη χώρα όλα μπορείς και πρέπει να τα περιμένεις.

Η προειδοποιητική ανακοίνωση του Δήμου Αλμυρού:

«Σας γνωστοποιούμε ότι κατόπιν ενημέρωσης από την 111 Πτέρυγα Μάχης Ν. Αγχιάλου, την Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου, ώρα 08.00-14:00, ξεκινά η Εκτέλεση Καταστροφής Μη Εκραγέντων Πυρομαχικών της 111 ΠΜ στην περιοχή «Καράμπα», η οποία θα διαρκέσει 4 ημέρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συνίσταται πλήρης αποκλεισμός και εκκένωση της περιοχής (ζώνη ασφαλείας) σε απόσταση 1.000 μέτρων περιμετρικά των μη εκραγέντων πυρομαχικών.

Απαγορεύεται κατά τη διάρκεια της επιχείρησης η πρόσβαση/είσοδος εντός της της επικίνδυνης περιοχής, οποιουδήποτε πέραν των εξουσιοδοτημένων πυροτεχνουργών (EOD) της ΠΑ.

Παρακαλούμε όπως οι πολίτες ακολουθούν τις οδηγίες».



Source link