Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Η αντίδραση on camera όταν έμαθε για το διαζύγιο Γιώργου Μαυρίδη


Η Ζενεβιέβ Μαζαρί παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και στον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο, με αφορμή την πρεμιέρα του First Dates στο Star.

«Στο First Dates πηγαίνεις εσύ και λες πώς τον θες τον σύντροφό σου, πηγαίνω κι εγώ και λέω πώς τον θέλω τον σύντροφό μου και η παραγωγή μας βρίσκει έναν άνθρωπο. Έρχεσαι, συναντιόμαστε και μοιραζόμαστε ένα δείπνο», ανέφερε η Ζενεβιέβ Μαζαρί για το νέο reality show που θα παρουσιάσει, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να δούμε και γκέι ζευγάρια μεταξύ των παικτών.

Για τη σχέση της με τη Βίκυ Καγιά, τονίζει: «Εγώ δεν έχω πει ποτέ κάτι. Η Βίκυ γύρισε και είπε ότι δεν την παίρνω τηλέφωνο. It’s ok. Έχουμε μιλήσει με τη Βίκυ, το έχουμε λήξει. Εννοείται ότι θα ξανασυνεργαζόμουν μαζί της, εάν με ενδιέφερε το concept», ενώ ξεκαθαρίζει ότι δεν της έγινε ποτέ πρόταση για το Shopping Star.

 

Μάλιστα, ο Γιάννης Πουλόπουλος δεν δίστασε να αναφερθεί και στον χωρισμό ανάμεσα στον Γιώργο Μαυρίδη και την Κρίστη Καθαργιά, με την Ζενεβιέβ Μαζαρί να απαντά έκπληκτη: «Χώρισαν; Α δεν το ήξερα Τι κρίμα… Δεν πειράζει. Είναι πανέμορφοι άνθρωποι και οι δύο. Τους εύχομαι τα καλύτερα».



Source link