Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Ζήσε την απόλυτη εμπειρία του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2023 με τον Κωτσόβολο και κέρδισε μοναδικά δώρα


Το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις γιορτάζει τα 70 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα και η Κωτσόβολος μετρώντας κι αυτή άλλα τόσο και περισσότερα χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά, μέσα από μια σειρά δράσεων, προσκαλεί τους θεατές να ζήσουν την απόλυτη εμπειρία στο “Ράλλυ των Θεών”!

Το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις που φέτος θα διεξαχθεί από τις 7 έως τις 10 Σεπτεμβρίου, θα αποτελέσει την αφορμή για όλους τους φίλους της ταχύτητας και των μηχανοκίνητων οχημάτων, να βρεθούν κοντά στη δράση και να δουν μερικούς από τους καλύτερους οδηγούς αγώνων -Έλληνες και ξένους- σε συναρπαστικά περάσματα από χωμάτινες και ασφάλτινες ειδικές διαδρομές.

Ζήσε την απόλυτη εμπειρία του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2023 με τον Κωτσόβολο και κέρδισε μοναδικά δώρα

Ως Μέγας Χορηγός αυτού του διεθνούς αναγνωρισμένου αγώνα, απόλυτα ταυτισμένου με τη Ελλάδα, η Κωτσόβολος έχει ετοιμάσει μια σειρά από δράσεις, με διαγωνισμούς και εξαιρετικά ενδιαφέροντα δώρα, προκειμένου να σου δώσει την ευκαιρία να ζήσεις την απόλυτη εμπειρία στο φετινό ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις. Σε αυτό το πλαίσιο του εορτασμού των 70 ετών παρουσίας στην Ελλάδα, τόσο για το Ράλλυ Ακρόπολις, όσο και για την Κωτσόβολος, αναδεικνύεται και το κοινό χαρακτηριστικό των δύο, που δεν είναι άλλο από τη δημιουργία των πιο συναρπαστικών εμπειριών μέσα από τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και την τεχνολογία.

Η διαδρομή του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2023 για τα 72 πληρώματα που θα ξεκινήσουν τον αγώνα τους κάτω από τον Ιερό βράχο της Ακρόπολις, που είναι και ο μεγαλύτερος αριθμός συμμετοχών εδώ και 17 χρόνια, περιλαμβάνει 15 ειδικές διαδρομές. Τα αγωνιστικά χιλιόμετρα των ειδικών διαδρομών που θα διανύσουν τα πληρώματα, είναι 308 km στα σκληρά χώματα ιστορικών ειδικών διαδρομών, όπως είναι η θρυλικές “Ταρζάν”, “Καρούτες” και “Ελευθεροχώρι”.

Το ταξίδι θα ξεκινήσει από την Πλατεία Νερού, την Πέμπτη στις 7 Σεπτεμβρίου και θα συνεχίζει με τις ειδικές διαδρομές “Λουτράκι” και “Πίσια” την επόμενη μέρα. Στη συνέχεια, τα αγωνιστικά αυτοκίνητα θα βρεθούν στις ειδικές διαδρομές της Στερεάς Ελλάδας και θα καταλήξουν στη Λαμία. Όλες αυτές τις ημέρες, λοιπόν, που το Ράλλυ Ακρόπολις θα ζωντανεύει για άλλη μια χρονιά στα ελληνικά εδάφη, ο φανταστικός διαγωνισμός του Κωτσόβολου θα σε βάλει για τα καλά στο πνεύμα του αγώνα και θα γίνεις κι εσύ μέρος της ιστορίας του “Ράλλυ των Θεών”, αλλά και της Κωτσόβολος!

Για να συμμετάσχεις στο διαγωνισμό αυτό, μπορείς να ανεβάσεις με post σε Facebook και Instagram την καλύτερη φωτογραφία που θα βγάλεις, από τα πρώτα κιόλας μέτρα που θα κάνουν τα αγωνιστικά αυτοκίνητα κατά τη διάρκεια των τεσσάρων ημερών του αγώνα. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό αυτό, είναι πάρα πολύ απλή ως διαδικασία, μιας και το μόνο που χρειάζεται είναι να χρησιμοποιήσεις το hashtag #KotsovolosRally, σε κάθε φωτογραφία που θα αναρτήσεις στα social media.

Αυτό σημαίνει πως από την πρώτη μέρα της αγωνιστικής δράσης, την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου που θα έχουμε τη χαρά να παρακολουθήσουμε την ΕΚΟ Super Special Stage στην πλατεία Νερού, θα μπορούμε να ξεκινήσουμε το ποστάρισμα φωτογραφιών. Με τον τρόπο αυτό, θα αυξηθούν και οι πιθανότητες για την κατάκτηση του πρώτου μεγάλου δώρου που κάνει η Κωτσόβολος στους φίλους της ταχύτητας και της αδρεναλίνης.

Ζήσε την απόλυτη εμπειρία του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2023 με τον Κωτσόβολο και κέρδισε μοναδικά δώρα
UNSPLASH

Μιλάμε για ένα μοναδικό ταξίδι 2 ατόμων, στο Ράλλυ Κεντρικής Ευρώπης (26-29 Οκτωβρίου) που διεξάγεται σε τρεις χώρες (Αυστρία, Γερμανία και Τσεχία) και αποτελεί μια πραγματικά ξεχωριστή εμπειρία, με πρόσβαση στα “άδυτα” του WRC και με όλα τα έξοδα πληρωμένα από την Κωτσόβολος! Επειδή, όμως, η εμπειρία του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις θα είναι πολυδιάστατη, ετοιμαστείτε για πολύ δυνατές στιγμές και στο Service Park της Λαμίας!

Εκεί, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της, η Κωτσόβολος θα φιλοξενήσει από τις 8 έως και τις 10 Σεπτεμβρίου, εκδηλώσεις που θα δημιουργούν μια μοναδική γιορτινή ατμόσφαιρα, μιας και μιλάμε για τη μεγαλύτερη γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ελλάδα, εδώ και 70 χρόνια! Έτσι, στο περίπτερο της Κωτσόβολος, θα σε περιμένουν μοναδικές εκπλήξεις και πολλές εκδηλώσεις στις οποίες θα περιλαμβάνονται χορευτικά, πολλή μουσική και δροσερά mocktails.

Επιπλέον, στον ειδικά διαμορφωμένο gaming χώρο στο περίπτερο της Κωτσόβολος θα έχεις τη δυνατότητα, σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, να δοκιμάσεις τις ικανότητές σου στο sim racing, όπου η “ψηφιακή αδρεναλίνη” θα είναι τόσο ρεαλιστική, που θα κάνει απόλυτα πραγματική την εμπειρία που σε περιμένει κατά τη διάρκεια της συμμετοχής σου! Με αυτόν τον τρόπο η Κωτσόβολος σου δίνει όλα όσα χρειάζεσαι για να ζήσεις φέτος τον αγώνα με ένα πολύ ιδιαίτερο και μοναδικό τρόπο.

Κοντά στη δράση και την ταχύτητα, ζώντας μια εμπειρία που δεν θα μοιάζει με καμία άλλη. Τα 73 χρόνια Κωτσόβολος ευθυγραμμίζονται πλήρως με την επέτειο των 70 ετών του “Ράλλυ των Θεών”, αποτελώντας την αφετηρία για τη δημιουργία αναμνήσεων και εμπειριών μοναδικών. Όπως μοναδικές θα είναι και οι στιγμές στο Service Park της Λαμίας. Όπως μοναδικά είναι και τα δώρα της Κωτσόβολος.

Ετοιμάσου να ζήσεις τις ημέρες του αγώνα με ένταση και αδρεναλίνη, παρακολουθώντας το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2023 από κοντά, με την Κωτσόβολος δίπλα σου, να μοιράζεται το κοινό πάθος για τεχνολογία και ταχύτητα. Ζήσε την εμπειρία του αγώνα, γράφοντας και τις δικές σου “χρυσές σελίδες” μέσα από τις μοναδικές και εντυπωσιακές δράσεις της Κωτσόβολος που θα σε οδηγήσουν στη δημιουργία ξεχωριστών αναμνήσεων που θα κρατήσουν μια ζωή και θα κάνουν Καλύτερη τη Ζωή σου!

Μάθε περισσότερα για τα events, τους διαγωνισμούς, τα δώρα και τις εμπειρίες που η Κωτσόβολος έχει ετοιμάσει για σένα εδώ.



Source link