Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Εφτασε επιτέλους η ώρα του Μάρκος Αντόνιο




ΠΑΟΚ



Ο Μάρκος Αντόνιο έφτασε Θεσσαλονίκη
Ο Μάρκος Αντόνιο έφτασε Θεσσαλονίκη
EUROKINISSI

Ο ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει σήμερα τη μίνι- προετοιμασία του για τον αγώνα με τη Λαμία με κεντρικά πρόσωπα τον αμφίβολο Ράχμαν Μπάμπα και τον Μάρκος Αντόνιο που ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του.

Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε την Παρασκευή (1/12) το απόγευμα θριαμβευτής από τη Γερμανία κι από το Σάββατο (2/12) θα ξεκινήσει να ασχολείται με το δευτεριάτικο παιχνίδι με τη Λαμία (4/12) στην Τούμπα.

Στην πραγματικότητα η επιστροφή στην ελληνική πραγματικότητα θα διαρκέσει αρκετά, καθώς η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου έχει ήδη εξασφαλίσει την παρουσία της στην φάση των “16” του Conference League.

Έτσι, αν εξαιρέσει κανείς τον αγώνα της 14ης Δεκεμβρίου στην Τούμπα με την Ελσίνκι – που πλέον δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον- η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση του Δικεφάλου στη Ευρώπη είναι προγραμματισμένη για τις 7 Μαρτίου.

Η κατάσταση του Μπάμπα

Οι δυο προπονήσεις που θα γίνουν σήμερα και αύριο θα δείξουν αν ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα μπορεί να υπολογίζει στον Ράχμαν Μπάμπα. Ο Γκανέζος αμυντικός που είναι κι ο μοναδικός που έχει το όνομά του στο ιατρικό δελτίο της ομάδας, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στην προπόνηση της Τετάρτης (29/11) κι έμεινε στη Θεσσαλονίκη.

Η κατάσταση του Μπάμπα θα αξιολογηθεί και πάλι σήμερα, που θα δοκιμάσει να μπει σε κανονικούς ρυθμούς κι αν τα καταφέρει θα είναι τουλάχιστον στην αποστολή του αγώνα με τη Λαμία.

Το καθυστερημένο ντεμπούτο

Το παιχνίδι με την ομάδα της Φθιώτιδας μπορεί να είναι κι αυτό που θα κάνει – το καθυστερημένο- ντεμπούτο του με την φανέλα του Δικεφάλου ο Μάρκος Αντόνιο.

Ο Βραζιλιάνος που ακολούθησε την αποστολή της ομάδας του στη Γερμανία έχει ξεπεράσει το πρόβλημα με τη θλάση που τον έχει κρατήσει για μήνες στα πιτς και σύντομα θα συστηθεί κι αυτός στο κοινό του ΠΑΟΚ.

Στη Φρανκφούρτη ο 23χρονος χαφ μπήκε στο κλίμα της ομάδας κι όπως φαίνεται από τις εικόνες που ανέβασε στο Instagram το απόλαυσε με τη ψυχή του.



Source link