Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Επικοινωνία του Σαρλ Μισέλ με τον Μπενιαμίν Νετανιάχου

Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Σαρλ Μισέλ, επικοινώνησε σήμερα, Σάββατο 4 Νοεμβρίου, με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου.

Όπως ανακοίνωσε μέσω της πλατφόρμας «Χ», ο Σαρλ Μισέλ επιβεβαίωσε την «ένθερμη αλληλεγγύη της ΕΕ προς το Ισραήλ μετά τις φρικτές επιθέσεις της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου» και πρόσθεσε ότι «όλοι οι όμηροι πρέπει να απελευθερωθούν αμέσως».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Σαρλ Μισέλ επανέλαβε «την έκκληση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου να διασφαλιστεί ότι όλη η ζωτική βοήθεια θα παραδοθεί στον άμαχο πληθυσμό στη Γάζα».

Επισήμανε επίσης ότι: «Η διατήρηση της σταθερότητας στη Δυτική Όχθη είναι υψίστης σημασίας. Και πρέπει να καταβληθεί κάθε προσπάθεια για να αποφευχθεί η κλιμάκωση στην περιοχή».

Κατάρ: Ο συνεχιζόμενος βομβαρδισμός της Γάζας περιπλέκει τις προσπάθειες για απελευθέρωση των ομήρων

Παράλληλα, το υπουργείο Εξωτερικών του Κατάρ ανακοίνωσε ότι ο συνεχιζόμενος βομβαρδισμός της Λωρίδας της Γάζας περιπλέκει τις προσπάθειές του να διαμεσολαβήσει για την απελευθέρωση των ομήρων που κρατά η Χαμάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο υπουργός Εξωτερικών, Σέιχ Μοχάμεντ Μπιν Αμπντουλραχμάν αλ Θάνι, έκανε το σχόλιο αυτό σε συνάντησή του με τον Αμερικανό υπουργό Εξωτερικών, Άντονι Μπλίνκεν, ανέφερε σε ανακοίνωσή του το υπουργείο.



Source link