Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Γιαμ Μαντάρ


 

Ο Ισραηλινός γκαρντ ξεκίνησε τις προπονήσεις της ομάδας μετά τον τραυματισμό του, ο οποίος τον ανάγκασε να χάσει το παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου στην τελευταία αγωνιστική της Euroleague.

Ένα από τα μεταγραφικά αποκτήματα της Φενέρμπαχτσε, ο Γιαμ Μαντάρ, υπέστη έναν τραυματισμό, ο οποίος τον κράτησε εκτός παρκέ απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου στην 5η αγωνιστική.

Την Τετάρτη (1/11), η Φενέρμπαχτσε εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ανακοίνωσε ότι ο Ισραηλινός γκαρντ επέστρεψε στις προπονήσεις της ομάδας. Η ομάδα της Κωνσταντινούπολης ανέφερε επίσης ότι συνεχίζεται η ατομική αποκατάσταση του Μπίρσεν.

Ενώ ο Μπίρσεν δεν αναμένεται να αγωνιστεί, η πιθανή επιστροφή του Μαντάρ μπορεί να είναι καθοριστική στο επερχόμενο παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής για τη Φενέρμπαχτσε, στο οποίο η τουρκική ομάδα θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Μαντάρ, που πέρυσι τιμήθηκε με το βραβείο Rising Star της Euroleague, έχει μέσο όρο 7,8 πόντους και 8,5 PIR σε τέσσερις αγώνες της διοργάνωσης φέτος.//ΓΓ



Source link