Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Επέστρεψε στην Τουλούζ ο Σπέρινγκς


 

O 27χρονος Ολλανδός επιθετικός μέσος μόλις τρεις μήνες μετά την μεταγραφή του στη Λανς θα φορέσει ξανά τα μωβ, επιστρέφοντας με τη μορφή δανεισμού στο “Stadium TFC” για τη σεζόν 2023-24.

Η Τουλούζ επισημοποίησε την Πέμπτη (14/09) την επιστροφή, με τη μορφή δανεισμού για τη σεζόν 2023-24, του Ολλανδού μεσοεπιθετικού Στιν Σπέρινγκς, μόλις τρεις μήνες μετά την ένταξή του στο δυναμικό της Λανς.

«Η επιστροφή του Σπέρινγκς αποτελεί μέρος της κοινής επιθυμίας των δύο κλαμπ ώστε να πάρει χρόνο συμμετοχής ο ποδοσφαιριστής που ήταν ένας από τους καλύτερους μεσοεπιθετικούς στην Ευρώπη την περασμένη σεζόν και που είχε περιορισμένο χρόνο στο ξεκίνημα της εφετινής Ligue 1», αναφέρει η Tουλούζ στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Ο τεχνικός της Τουλούζ, Κάρλες Μαρτίνεθ Νοβέλ, δήλωσε «πολύ χαρούμενος» με την επιστροφή του Ολλανδού άσου, ο οποίος βρίσκεται από την Τετάρτη (13/09) στην πόλη.

Ο Σπέρινγκς έμεινε ελεύθερος τον Ιούνιο μετά από τρία χρόνια στο σύλλογο (111 αγώνες, 15 γκολ και 13 ασίστ) κι εντάχθηκε στη Λανς, έχοντας στόχο να παίξει στο Champions League.

Ωστόσο, δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στον τρόπο παιχνιδιού της νέας του ομάδας (ξεκίνησε μόνο σε ένα ματς, ενώ συνολικά είχε 114 λεπτά συμμετοχής) με αποτέλεσμα να μείνει εκτός ευρωπαϊκής λίστας από την κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση σε επίπεδο συλλόγων.

«Κάποιοι παίκτες είναι φτιαγμένοι για να παίζουν σε συγκεκριμένες ομάδες. Τον είδαμε πόσο χαρούμενος ήταν όταν επέστρεψε. Νιώθει σαν στο σπίτι του εδώ και είμαστε πολύ χαρούμενοι με την επιστροφή του», δήλωσε ο Κάρλες Μαρτίνεθ Νοβέλ.

«Πρέπει να μην κάνουμε βιαστικές κινήσεις και θα δούμε αν θα μπορέσει να παίξει την Κυριακή στη Μασσαλία με την Μαρσέιγ», πρόσθεσε ο τεχνικός της Τουλούζ.//Λ.



Source link