Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Εξιτήριο για τη Δάφνη που έμεινε ενάμιση μήνα στο νοσοκομείο μετά το δυστύχημα στα Τέμπη

Πριν από λίγο, η 35χρονη Δάφνη, που το μοιραίο βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου άλλαξε η ζωή της, πήρε εξιτήριο από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας και οδεύει προς τη θαλπωρή της οικογένειάς της στην Καρδίτσα.

Η Δάφνη επέβαινε στο μοιραίο τρένο με τον επι χρόνια σύντροφό της Βάγιο, που σκοτώθηκε στο τρομερό σιδηροδρομικό δυστύχημα.

Η ίδια έδωσε μάχη για τη ζωή της για εβδομάδες στη ΜΕΘ, μέρα με τη μέρα η υγεία της βελτιωνόταν, ώσπου ξύπνησε, αποσωληνώθηκε και εισήχθη στη συνέχεια στην ορθοπεδική κλινική του ΠΓΝΛ, από την οποία πήρε εξιτήριο μόλις πριν από λίγη ώρα.

Τη μοιραία νύχτα, στο προαύλιο του νοσοκομείου, είχαμε μιλήσει με τη μητέρα του Βάγιου, η οποία μας είχε πει ότι τηλεφωνούσε στο γιο της, δεν τον έβρισκε και στη συνέχεια κάλεσε τη νύφη της, τη Δάφνη. Εκείνη σήκωσε το τηλέφωνο, της είπε ότι έγινε ατύχημα, ότι δεν έβλεπε πουθενά το Βάγιο και ότι η ίδια ήταν εγκλωβισμένη με τους διασώστες εκείνη τη στιγμή να επιχειρούν να την απεγκλωβίσουν…

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας παραμένουν νοσηλευόμενοι δύο τραυματίες του δυστυχήματος, ο Ρομπέρτο στην Ορθοπεδική, μετά από εβδομάδες στη ΜΕΘ, και η Μυρσίνη στη Νευροχειρουργική στην οποία εισήχθη σήμερα, μετά από 45 μέρες στη ΜΕΘ.





Source link