Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Ελένη Μενεγάκη: Η έξοδος από το στούντιο του Mega, μετά την πρεμιέρα της


Πιο ανανεωμένη και χαμογελαστή από ποτέ, σήμερα Δευτέρα 18/9 η Ελένη Μενεγάκη έκανε πρεμιέρα για τρίτη σεζόν στο Mega.

Όπως είπε, φέτος είναι κάπως διαφορετικά, γιατί αισθάνεται ότι όλοι τους είναι πιο χαλαροί. Η Ελένη Μενεγάκη είπε χαρακτηριστικά: «Καλησπέρα σας! Τώρα τι να σας πω; Ότι δεν χαίρομαι που δεν είμαστε εδώ; Ότι δεν χαίρομαι που σιγά σιγά που ανοίγει η χειμερινή τηλεοπτική σεζόν που κουμπώνει και το δικό μας πρόγραμμα; Εκεί στην ώρα του, μετά το δελτίο ειδήσεων του σταθμού; Αλλά να σας πω την αλήθεια, χαίρομαι γιατί φέτος, τρίτη χρονιά στο μεγάλο κανάλι μας, είναι η χρονιά που αισθάνθηκα ότι όλοι μας είμαστε όλοι πιο χαλαροί, σαν να μην έχουμε την αγωνία της πρεμιέρας;».

Το TLIFE βρέθηκε αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής «Ελένη» έξω από τα στούντιο του Mega και απαθανάτισε την Ελένη Μενεγάκη κατά την έξοδό της, να μπαίνει στο αμάξι με τον προσωπικό οδηγό της.

Αναχωρώντας, η Ελένη Μενεγάκη χάρισε το μεγαλύτερο χαμόγελό της στους ρεπόρτερ που την περίμεναν υπομονετικά έξω από το στούντιο.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε και τον Νίκο Μουτσινά έξω από τα στούντιο του Mega, ο οποίος παραχώρησε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη στην Ελένη Μενεγάκη μετά την αποχώρησή του από τον ΣΚΑΪ.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος



Source link