Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Εκτός και σήμερα Γκαρσία και Γκατσίνοβιτς, μοιάζει αδύνατη η συμμετοχή τους στο ντέρμπι


 

Χωρίς δύο βασικούς πυλώνες θα παρατάξει την ομάδα του κόντρα στον Ολυμπιακό ο Ματίας Αλμέιδα καθώς ο ο Αργεντινός τεχνικός είδε και σήμερα τον Λιβάι και τον Σέρβο μεσοεπιθετικό να μένουν εκτός κανονικού προγράμματος προπόνησης.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό την Κυριακή (17/09, 21:30, ΕΡΑ ΣΠΟΡ) στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής της Super League. Σε αυτό το παιχνίδι όπως όλα δείχνουν ο Ματίας Αλμέιδα δεν θα έχει στην διάθεση του τους Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς και Λιβάι Γκαρσία που αμφότεροι δεν μπήκαν σε κανονικό πρόγραμμα προπόνησης και η συμμετοχή τους στο ντέρμπι μοιάζει απίθανη.

Ο επιθετικός από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο παραμείνει εκτός μετά από το τράβηγμα στον αριστερό τετρακέφαλο που υπέστη στο πρώτο παιχνίδι με την Αντβέρπ στην Αμβέρσα και σύμφωνα με τα τωρινά δεδομένα τρέχει για να είναι έτοιμος στο παιχνίδι κόντρα με τον Παναθηναϊκό.

Ενώ από την άλλη, ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς ταλαιπωρείται από έναν μυϊκό τραυματισμό στον δεξιό έσω λοξό κοιλιακό, ο οποίος προήλθε από ένα απότομο γύρισμα κατά τη διάρκεια του δεύτερου παιχνιδιού κόντρα στην ομάδα από το Βέλγιο.

Να θυμίσουμε πως σήμερα Παρασκευή (15/09) αναμένεται στα Σπάτα και το τελευταίο απόκτημα της ΑΕΚ, ο Νίκολα Κάλενς, ο οποίος φυσικά δεν θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι της Κυριακής.//ΝΚ



Source link