Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 3η Ε.Δ. – Πίσια: Ξανά ταχύτερος ο Neuville που ηγείται του αγώνα μέχρι τώρα

Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Μετά από την Ε.Δ. Λουτράκι, ακολούθησε η Ε.Δ. Πίσια με μήκος 16.43χλμ. Μία δύσκολη διαδρομή, όμως η βροχή έχει σταματήσει και ο δυνατός αέρας έχει στεγνώσει σε αρκετά σημεία το δρόμο, σε άλλα όμως υπάρχουν λίμνες νερού-παγίδες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ξανά ο Kalle Rovanpera θα ξεκινήσει πρώτος, με το Ράλλυ των Θεών να τον δυσκολεύει κάθε χρόνο. Στην 3η Ε.Δ. Πίσια, κατάφερε χρόνο 18:29.6 ενώ μάλιστα σε κάποια στιγμή το πίσω μέρος του αυτοκινήτου του σηκώθηκε πολλά μέτρα στον αέρα, με τον ίδιο όμως να παραμένει απίστευτα ψύχραιμος και να διατηρεί το όχημα στον δρόμο.

Ταχύτερος όμως αναδείχθηκε και σε αυτή την Ε.Δ. ο Neuville της Hyundai ο οποίος με χρόνο 18:27.6 παραμένει πρώτος στο φετινό ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, αν και με μικρή πλέον διαφορά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τρίτος ταχύτερος ο Sebastian Ogier με 18:32.2 (+4.6δευτ. από τον Neuville), ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως σε ένα συγκεκριμένο σημείο της πίστας, υπήρχε ένα χαντάκι, το οποίο έστελνε το πίσω μέρος όλων των αγωνιστικών στον αέρα. Μάλιστα σε μερικά από αυτά δημιουργήθηκαν και μικροζημιές.

Ο Έλληνας Ιορδάνης Σερδερίδης τερμάτισε την Ε.Δ. σε χρόνο 20:31.7 με όλους τους οδηγούς να δηλώνουν πως νόμιζαν ότι ήταν ταχύτεροι από όσο έδειξε τελικά το χρονόμετρο.

Οι χρόνοι της κατηγορίας Rally1 για την 3η Ε.Δ. του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις Πίσια:

Ακολουθεί στις 12:19 το δεύτερο πέρασμα από την Ε.Δ. Λουτράκι.

 



Source link