Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 10η Ε.Δ. Παύλιανη 2: Πάλι νίκη Rovanpera – Εκτός αγώνα ο πρωτοπόρος Neuville

Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Η συγκεκριμένη Ε.Δ. είναι η ίδια που πραγματοποίησαν οι οδηγοί σήμερα το πρωί. Μία διαδρομή συνολικού μήκους 24.25χλμ. η οποία έλειψε από το περσινό πρόγραμμα. Ξεκινάει με σχετικά γρήγορο κομμάτι για περίπου 7χλμ. σε κάπως σκληρή επιφάνεια, για να φτάσει στην «Πυρά Ηρακλέους» και μετά από περίπου 2χλμ. στην «Καταβόθρα», περιοχή που προσφέρεται για κάμπινγκ και παρακολούθηση πολύ μεγάλου κομματιού, με πάρα πολύ υψηλές ταχύτητες, Μετά από αυτό το σημείο η διαδρομή μπαίνει μέσα στο δάσος και ακολουθεί τα πιο στενά και με αλλεπάλληλες στροφές κομμάτι ολόκληρου του αγώνα, πριν τερματίσει λίγο πάνω από το Μαυρολιθάρι. Λόγω στενότητας του δρόμου η διαδρομή θα είναι κλειστή στην κυκλοφορία από το χωριό Μαυρολιθάρι έως και τον τερματισμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την μεγάλη έκπληξη του φετινού ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις μας την φύλαγε η 10η Ε.Δ. Παύλιανη 2. Ενώ όλα έδειχνα ότι δεν θα είχαμε απρόοπτα, ο πρωτοπόρος μέχρι τώρα Neuville της Hyundai, έσπασε την ανάρτηση σε μία βαθιά λακκούβα και έμεινε εκτός. Ο Rovanpera από την άλλη, ήταν ταχύτερος και σε αυτή την Ε.Δ. (τρίτη νίκη σήμερα) με χρόνο 19:07.5. Ακολούθησε ο Ogier (ο οποίος προηγείται πλέον της γενικής κατάταξης) με +0.2 δευτ. και τρίτος ο Evans με +6.5δευτ.

Σύμφωνα με τους οδηγούς, το μεγαλύτερο μέρος της πίστας ήταν τελείως στεγνό, σε μερικά σημεία όμως υπήρχαν λίμνες νερού και λάσπης. Όσοι είχαν σκληρά ελαστικά ευνοήθηκαν αρκετά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι χρόνοι της κατηγορίας Rally1 για την Ε.Δ. Παύλιανη 2 είναι:

Η γενική κατάταξη μετά και το τέλος της 10ης Ε.Δ. είναι:



Source link