Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Τελευταίες ρυθμίσεις για το Hyundai i20 N Rally2 των Αθανασούλα- Ζακχαίου

Το Ράλλυ των Θεών, το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις του 2023 σε λίγα 24ωρα ξεκινάει από την πλατεία Νερού στο Παλαιό Φάληρο. Ο φετινός αγώνας Ακρόπολις έχει ιδιαίτερη σημασία και για τους Λάμπρο Αθανασούλα και Νίκο Ζακχαίο.  Το ελληνικό πλήρωμα, για τρίτη χρονιά συμμετέχει στον εθνικό μας αγώνα με ένα Hyundai i20 N Rally2 και την υποστήριξη της Hyundai Ελλάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις δύο προηγούμενες συμμετοχές, το 2021 και το 2022, παρά τις αντιξοότητες πιστοποίησαν την ποιότητα τους, προϊόν και της εμπειρίας τους. Την πρώτη χρονιά το ολοκαίνουριο τότε i20 Ν έλυνε ακόμα τα προβλήματα νεότητας και πέρυσι ο Λάμπρος χρειάστηκε να καταβάλει υπεράνθρωπη προσπάθεια για να καταφέρει να φτάσει έως τον τερματισμό, λόγω μιας σοβαρής επέμβαση στο αριστερό του πόδι, την παραμονή του αγώνα.

Το 2022, οι Αθανασούλας/Ζακχαίος κατέλαβαν την 1η θέση μεταξύ των ελληνικών πληρωμάτων και την 16η θέση στη γενική κατάταξη, ενώ τερμάτισαν 9οι στην κατηγορία WRC2.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ελληνικό πλήρωμα φέτος έχει στη διάθεσή του το εξελιγμένο Hyundai i20 N Rally2. Το δίδυμο Αθανασούλας- Ζακχαίος, βλέπει μπροστά του μόνο τις ειδικές διαδρομές του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, ανταποδίδοντας την εμπιστοσύνη του δικαιολογημένα απαιτητικού Έλληνα θεατή, των ανθρώπων της Hyundai Ελλάς και άλλων σημαντικών χορηγιών όπως οι ANASSA Exceptional Hellenic Products, Atlas Tapes, Anker, Pietris Catering, AXIA, ApexSports, Boo Productions και 4Τροχοί.

Η εκκίνηση θα δοθεί στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης και οι φίλοι του θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα αγωνιστικά αυτοκίνητα στην Υπερειδική Διαδρομή στην Πλατεία Νερού την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου.  Στη συνέχεια, για τις επόμενες τρεις ημέρες, από τις 8 έως τις 10 Σεπτεμβρίου, τα πληρώματα θα «οργώσουν» τα ελληνικά βουνά σε Κορινθία και Στερεά Ελλάδα.

Τι είπαν οι Αθανασούλας- Ζακχαίος μετά την αγωνιστική δοκιμή που πραγματοποίησαν χθες, 2/9,  στην περιοχή της Ζήρειας.

Λάμπρος Αθανασούλας: «Είναι μεγάλη η χαρά μας, όπως και η ευθύνη, ότι έχουμε την ευκαιρία να συμμετάσχουμε  στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, ιδιαίτερα φέτος που γιορτάζουμε τα 70 χρόνια του αγώνα.

Είμαστε σωστά προετοιμασμένοι, ώστε να αξιοποιήσουμε ένα εξαιρετικό αυτοκίνητο όπως το Hyundai i20N, καθρέπτης άλλωστε του Κορεάτη κατασκευαστή, κυρίως για την αξιοπιστία των αυτοκινήτων παραγωγής. Η προσπάθεια μας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, συνδέεται άμεσα με την ευθύνη μας σε σχέση με τη Hyundai Ελλάς και όλους τους χορηγούς μας, που με την υποστήριξη  τους βρισκόμαστε πάλι εδώ. Σημαντικό για την ψυχολογία μας, οι χιλιάδες φίλοι των ράλλυ στην Υπερειδική Διαδρομή στην Πλατεία Νερού και στις Ειδικές Διαδρομές, όπου θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο σε σχέση με ξένους επαγγελματίες και με εξαιρετικούς Έλληνες συναθλητές μας».

Νίκος Ζακχαίος: «Κάθε συμμετοχή στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις είναι ξεχωριστή εμπειρία και η φετινή θέλουμε και περιμένουμε να μείνει σε όλους αξέχαστη. Επιστρέφουμε στα φιλόξενα μπάκετ του Hyundai i20 N Rally2 και ανυπομονούμε να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε φέτος, που δεν θα μας ταλαιπωρούν προβλήματα των προηγούμενων συμμετοχών. Ο κόσμος πάντα μας δίνει επιπλέον ώθηση και περιμένουμε να τον έχουμε δίπλα μας σε όλο τον αγώνα».



Source link