Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Ξεκινάει αύριο το πρώτο σκληρό σκέλος- Ποιες είναι οι πέντε ειδικές διαδρομές

Σήμερα έγινε η Υπερειδική διαδρομή μήκους 1.48χλμ, σε ασφάλτινο τερέν. Οι διαφορές στους σημερινούς χρόνους μοιάζουν με αυτούς τις F1. Όμως η διαδρομή ήταν μικρή και τα κλειστά κομμάτια δεν επέτρεπαν σε κανένα πλήρωμα να ρισκάρει. Γιατί σήμερα ήταν ένα θέαμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο αγώνας αύριο ξεκινάει. Σήμερα Ο Rovanpera έκανε χρόνο 1.32.9 ενώ o Lappi ήταν κατά 0.3’’ πίσω του. Το τρίτο χρόνο έκανε ο Neuville με +0.4’’ . O Sordo έκανε τον 4ο χρόνο με +0.5’’ και την πεντάδα έκλεισε ο Tanak με +0.7’’

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Esapekka LAPPI / Janne FERM δήλωσαν ότι δεν τους αρέσουν οι απρόβλεπτες συνθήκες, οι οποίες μπορούν να γίνουν πολύ απαιτητικές.

Οι Sebástien OGIER / Vincent LANDAIS αναφέρθηκαν στις πολύ απαιτητικές αναγνωρίσεις (λόγω καιρού) ωστόσο ε’ιπαν ότι ο αγώνας θα είναι μια πρόκληση.

Οι  Kalle ROVANPERÄ / Jonne HALTTUNEN φαίνεται ότι προτιμούν τις δύσκολες συνθήκες. Ο Φινλανδός είπε: «Ελπίζω πως οι συνθήκες θα είναι καλύτερες για μένα από ό,τι αν ήταν στεγνός ο δρόμος. Μετά την απογοήτευση στη Φινλανδία, θέλω να κάνω έναν καλό αγώνα και θα παλέψουμε γι’ αυτό».

Αύριο Παρασκευή 8/9/23 θα γίνουν πέντε Ε.Δ μήκους 101.98

Δείτε τα ωράρια του αυριανού σκέλους:

Ο τριήμερος αγώνας θέλει σωστή στρατηγική για τους πρωτοπόρους στη βαθμολογία. Ο Rovanpera έχει 170 βαθμούς, ο Evans 145 , ο Neuville 134 , o Tanak 98 και την πρώτη πεντάδα κλείνει ο Lappi με 87 βαθμούς. Θα δούμε τις εξελίξεις στις αυριανές ειδικές και θα μπορούμε να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα.

Να υπενθυμίσουμε οτι για να μπείτε σε μια ειδική και να επιλέξετε το σημείο που θέλετε πρέπει αυτό να γίνει τρείς ώρες πριν την εκκίνηση του πρώτου αυτοκινήτου. Μην ξαχάσετε να έχετε μαζί σας αδιάβροχα. Καλύτερα να κουβαλάτε ενα αδιάβροχο παρά να γίνετε μούσκεμα σε περίπτωση μιας βροχής.

 



Source link