Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Εκκωφαντικός Ολυμπιακός – www.ertsports.gr


 

Oι “ερυθρόλευκοι” επικράτησαν 15-5 της Γιουγκ στο Ντουμπρόβνικ στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League και έκαναν το πρώτο βήμα πρόκρισης στους “8” της διοργάνωσης.

Ο Ολυμπιακός έφυγε με… νίκη από το Ντουμπρόβνικ επικρατώντας 15-5 της Γιουγκ για την 4η αγωνιστικής των ομίλων του Champions League και έκανε το πρώτο βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ο αγώνας:

Οι “ερυθρόλευκοι” ξεκίνησαν την αναμέτρηση με τον Γεννηδουνιά να πετυχαίνει το δοκάρι. Στη συνέχεια, η Γιουγκ έκανε το 1-0 με τον Μπούριτς. Οι “ερυθρόλευκοι” όμως κατάφεραν να ισοφαρίσουν και στη συνέχεια να περάσουν μπροστά, για το 1-3. Οι γηπεδούχοι μείωσαν ξανά σε 2-3, με τους Πειραιώτες να κάνουν ένα επιμέρους 4-0 και να ξεφεύγουν στο σκορ για το 7-2.

Η συνέχεια ήταν… μονόλογος για τον Ολυμπιακό. Οι “ερυθρόλευκοι” ήταν απόλυτα προσηλωμένοι στον στόχο τους και ισοπέδωσαν τη Γιουγκ σκοράροντας για το 9-4. Οι Πειραιώτες ήλεγχαν απόλυτα τον ρυθμό φτάνοντας στα τελευταία λεπτά με το σκορ υπέρ του στο 15-5, ολοκληρώνοντας μια σπουδαία νίκη στο Ντουμπρόβνικ κόντρα στη Γιουγκ.//Μ



Source link