Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Εκδηλώσεις για την Ημέρα Εξάλειψης βίας κατά των γυναικών από τις Σοροπτιμίστριες

31

Δυναμικά ξεκίνησαν από τον 1ο Σοροπτιμσιτικό Όμιλο Βόλου οι εκδηλώσεις ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης για την Ημέρα Εξάλειψης της βίας κατά των Γυναικών το Σάββατο 25 Νοεμβρίου στην Ελλάδα και όλον τον κόσμο.
Οι εκδηλώσεις που ξεκίνησαν την Δευτέρα 20 Νοεμβρίου με την ανάγνωση κειμένων που αφορούν τη βία από Βολιώτες συγγραφείς και έκθεση έργων τέχνης από τις Μαριάννα Μωραϊτου και Ευφροσύνη Σμαραγδή – Γεωργιάδου στο χώρο 11 στην οδό Σκενδεράνη, συνεχίστηκαν με την προβολή σχετικού ντοκιμαντέρ στο Πολιτιστικό Κέντρο Ν. Ιωνίας από το Cine Doc ενώ προγραμματίζονται, επίσης, οι ακόλουθες εκδηλώσεις:

Ανοικτή για το κοινό εκδήλωση σε ανοικτό χώρο το Σάββατο 25 Νοεμβρίου από τις 11;30 έως τη 1.30 στον πεζόδρομο της Ερμού στην είσοδο του Ι.Ν. του Αγίου Νικολάου στο Βόλο θα πραγματοποιηθεί δράση με τίτλο «Ζωγραφίζω ενάντια στη Βία-Ζωγραφίζω από το Μωβ στο Πορτοκαλί» στην οποία οι πολίτες μπορούν να αφήσουν το δικό τους αποτύπωμα συνθέτοντας ένα πανό που αναρτηθεί στη συνέχεια στο χώρο 11 όπου θα παραμείνει έως το τέλος της έκθεσης την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου 2023.
Οι εκδηλώσεις θα κορυφωθούν στις 6 το απόγευμα του Σαββάτου 25 Νοεμβρίου 2023 με τη φωταγώγηση του Ηρώου με πορτοκαλί χρώμα προβάλλοντας το μήνυμα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών. Η φωταγώγηση πραγματοποιείται από κοινού από τον 1ο Σοροπτιμιστικό Όμιλο Βόλου και τον Σοροπτιμιστικό Όμιλο Βόλου «Θέτις’.

www.ertnews.gr



Source link