Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Ειδική υπηρεσία του BBC για τους αποκλεισμένους Παλαιστίνιους στη Γάζα

Το BBC εξήγγειλε ειδική υπηρεσία για τους αποκλεισμένους Παλαιστίνιους στη Γάζα, η οποία θα μπει σε λειτουργία από το πρωί της Παρασκευής, 3 Νοεμβρίου.

Μέσω μιας μετάδοσης σε συχνότητα MW, το BBC News Arabic θα ενημερώνει τους αμάχους για την ύπαρξη ασφαλών καταφυγίων, νερού και τροφής σε διάφορα σημεία του θύλακα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το BBC έχει σκοπό να καθοδηγεί σε ημερήσια βάση τους αποκλεισμένους Παλαιστίνιους και να τους κατευθύνει με ασφάλεια σε τοποθεσίες που μπορούν να διασφαλίσουν κάποια απαραίτητα αγαθά. Το γεγονός και μόνο πως το BBC αποφάσισε να αναλάβει αυτή την πρωτοβουλία δείχνει το εφιαλτικό σημείο που έχει φτάσει η ανθρωπιστική κρίση στον θύλακα της Γάζας.

Η υπηρεσία αυτή, που θα παράγεται στο Κάιρο και το Λονδίνο και θα μεταδίδεται σε «μεσαία κύματα». Θα αναπαράγει αρχικά ένα πρόγραμμα την ημέρα στις 15:00, από την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου. Μια δεύτερη καθημερινή ενημέρωση θα μεταδίδεται στις 05:00, από την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου.

Η Liliane Landor, Διευθύντρια της Παγκόσμιας Υπηρεσίας του BBC, δήλωσε: «Το BBC News Arabic είναι σε εξαιρετικά καλή θέση για να προσφέρει αυτή τη ζωτικής σημασίας υπηρεσία για τον λαό της Γάζας σε μια εποχή που το έχει ανάγκη. Η εμπειρία τους και οι εξειδικευμένες γνώσεις τους για την περιοχή, μαζί με τη φήμη του BBC ως ο πιο αξιόπιστος πάροχος ειδήσεων, σημαίνει ότι μπορούμε να προσφέρουμε στους πολίτες στη Γάζα τις πληροφορίες που χρειάζονται».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ



Source link