Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

«Είναι λίγο προσβλητικό για τον τηλεθεατή να συζητάμε για του χρόνου»


Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη Φαίη Σκορδά για την εμφάνισή της στο «The Voice» ως παρουσιάστρια, στην Ελένη Μενεγάκη ενώ είπε πως το «να το παίζουν οι διάσημοι ντίβες, είναι καραγκιοζηλίκια».

«Πάντα ένιωθα ότι με ήξερε ο κόσμος, ένιωθα πάντα μια οικειότητα. Η δημοσιότητα είναι μέρος της δουλειάς μου, είδαμε και πάθαμε να τα καταφέρουμε, τώρα θα το παίξουμε ότι φοράμε γυαλιά ηλίου και δεν φωτογραφιζόμαστε με τον κόσμο; Αυτά είναι καραγκιοζηλίκια, γελάει ο κόσμος αν το παίζεις ντίβα», είπε αρχικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. 

«Είμαι συγκινημένος με την Φαίη και την εμφάνισή της στο The Voice γιατί είναι γεννημένη για αυτό. Ήταν σαν να βρέθηκε στο σημείο που έπρεπε να είναι. Με το που βγήκε στη σκηνή του The Voice είπα επιτέλους. Όχι ότι στην πρωινή ζώνη δεν είναι καλή, αλλά πιστεύω ότι αυτό έπρεπε εδώ και χρόνια να το έχει δοκιμάσει», πρόσθεσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. 

Τέλος, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αναφέρθηκε και στην συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη, λέγοντας: «Είναι λίγο προσβλητικό για τον τηλεθεατή να συζητάμε για του χρόνου. Δεν είναι ωραίο να συζητάμε τι θα γίνει του χρόνου. Είναι σαν να κοιτάμε την πάρτη μας. Έχω συμβόλαιο με το Mega και την Ελένη, κρατήστε αυτό», κατέληξε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.



Source link