Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

«Είμαστε 3,5 χρόνια μαζί γιατί να μη παντρευτούμε;»


Ο Κώστας Νικούλι βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 5/9 καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4». Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε στην Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για τη νέα σειρά «Η παραλία» όπου πρωταγωνιστεί, για τη σχέση του με τη σύντροφό του Κατερίνα Μαούτσου αλλά και το ενδεχόμενο γάμου.

«Είμαστε 3,5 χρόνια με την Κατερίνα Μαούτσου, κλείνουμε τέσσερα χρόνια σε λίγο. Είναι από την πρώτη καραντίνα. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Δεν απορρίπτω τον γάμο και λέω τι είναι αυτά και δεν θέλω, αλλά αν αυτό είναι κάπως, αν ακολουθεί όλη αυτή τη φάση ναι γιατί να μη γίνει; Δεν θα αλλάξει και κάτι, νιώθω πως ο γάμος δεν είναι κάτι για εμένα αλλά για όλους τους υπόλοιπους. Για αυτούς που θα έρθουν, θα χαρούν. Το εκτιμώ και θα πάρω και την αγάπη τους και τη χαρά τους αλλά εντάξει. Κρατάω τι κάνει χαρούμενους εμάς τους δύο» αποκάλυψε ο Κώστας Νικούλι.

«Δεν κάνει παράπονα η Κατερίνα. Με βοηθάει που κάνουμε την ίδια δουλειά, έχουμε μια επικοινωνία και μιλάμε στην ίδια βάση. Καταλαβαίνω τις ανησυχίες της, προσπαθούμε να βοηθάει ο ένας τον άλλον» εξομολογήθηκε ο γνωστός ηθοποιός.

 



Source link