Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

‘Είμαστε μέρος της ιστορίας, χρειαζόμασταν τον Μπρουκς’




ΑΠΟΣΤΟΛΗ MUNDOBASKET



MundoBasket 2023, Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ: "Είμαστε μέρος της ιστορίας, χρειαζόμασταν τον Μπρουκς"

SPORT24.GR

Μέρος ενός ιστορικού επιτεύγματος για τον Καναδά αισθάνεται ο Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ και δικαίως, αφού βοήθησε την χώρα του να πάρει το πρώτο μετάλλιο της ιστορίας της σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο Καναδάς κατέκτησε την 3η θέση στο MundoBasket 2023 μετά τη νίκη του με 127-118 κόντρα στις ΗΠΑ, σε μία 45λεπτη παράσταση, βγαλμένη από τα παρκέ του NBA. Ο Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ, ηγέτης της ομάδας σε όλο τουρνουά, με 24.5 πόντους, 6.4 ριμπάουντ και 6.4 ασίστ κατά μέσο όρο, αναγνώρισε τον ιστορικό χαρακτήρα αυτής της πορείας, αφού αυτό ήταν το πρώτο μετάλλιο των Καναδών σε επίπεδο Παγκοσμίου Κυπέλλου.

“Είμαστε μέρος της ιστορίας. Ένα ευχάριστο γκρουπ, μία ευχάριστη εμπειρία. Αισθάνομαι ωραία.

Τον χρειαζόμασταν σήμερα τον Μπρουκς. Είναι μεγάλος παίκτης. Είχε πλάκα. Βγήκαμε και παίξαμε μπάσκετ, παίξαμε άμυνα και πήραμε την νίκη.

Ήμασταν μπροστά στο σκορ σχεδόν σε όλο το σαραντάλεπτο και δεν πιστέψαμε ότι αυτό ήταν τυχαίο, οπότε συγκεντρωθήκαμε για να κερδίσουμε τα επόμενα πέντε λεπτά.

Αγαπώ τους Φιλιππινέζους. Η υποστήριξή τους ήταν καταπληκτική”, ανέφερε στους δημοσιογράφους μετά τον θρίαμβο κόντρα στην Team USA.

Tο SPORT24 στις Φιλιππίνες

Το SPORT24 βρίσκεται στις Φιλιππίνες για το Mundobasket 2023. Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των αγώνων του Mundobasket 2023, παρακολούθησε το Mundobasket live στο Matchcenter και κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ.



Source link