Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Δώρα Χρυσικού: Ο λόγος που έχει διπλά γενέθλια


Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 13/3 η Δώρα Χρυσικού.

Η γνωστή ηθοποιός, που συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στη σειρά, Γη της Ελιάς, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην ηλικία της, καθώς σε λίγες ημέρες πλησιάζουν τα γενέθλιά της, γεγονός που της θυμίζει την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της. «Είμαι πολύ καλά σε αυτή την περίοδο της ζωής μου, είμαι γερή, είμαι υγιής, όταν έχεις υγείας μπορείς να τα παλέψεις όλα. Οι άνθρωποι θεωρούμε ότι είμαστε άτρωτοι και μόνο όταν μας χτυπήσει κάτι την πόρτα αρχίζουμε και σκεφτόμαστε διαφορετικά», είπε αρχικά η Δώρα Χρυσικού.

Και συνέχισε: «Σε λίγες ημέρες έχω τα γενέθλιά μου και κλείνω τα 46 και παράλληλα λέω ότι κλείνω και τα 2, γιατί το ένα είναι η ηλικία μου η βιολογική και τα 2 είναι από την ημέρα που έκανα την επέμβαση και ξεπέρασα τον καρκίνο».

«Το άγχος αυτό δεν φεύγει ποτέ από μέσα σου, μαθαίνει να ζεις με αυτό. Έχεις τον φόβο, αλλά μετά από ένα σημείο το κοντρολάρεις», κατέληξε η Δώρα Χρυσικού. 

Να υπενθυμίσουμε πως η Δώρα Χρυσικού είχε μιλήσει ανοιχτά για την δύσκολη περίοδο που πέρασε όταν διαγνώστηκε με καρκίνο των ωοθηκών και χρειάστηκε να κάνει δύο πολύ δύσκολες επεμβάσεις.  «Να μαθαίνεις στα 44 σου ότι διαγνώστηκες με καρκίνο, η λέξη και μόνο δημιουργεί μία πολύ συγκεκριμένη κατάσταση κι έχει ένα συγκεκριμένο πρόσημο. Είναι σαν να περνάς από ηλεκτροφόρα καλώδια. Βλέπεις το σώμα σου να αλλάζει…», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στο περιοδικό Τύπος TV.



Source link