Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Δύο συγκεντρώσεις για το Πολυτεχνείο στη Λάρισα

Με δύο συγκεντρώσεις και καταθέσεις στεφάνων θα γιορταστεί η επέτειος του Πολυτεχνείου στη Λάρισα. Η πρώτη εκδήλωση έχει προγραμματιστεί από το νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ Λάρισας στις 11.30 πμ. στην πλατεία νομαρχίας, ενώ το απόγευμα στις 7 θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική πλατεία η συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου Λάρισας.

Πλήθος φορέων έχουν προχωρήσει σε ανακοινώσεις καλώντας τα μέλη τους να πάρουν μέρος στις εκδηλώσεις που διοργανώνονται. Οι καταθέσεις των στεφάνων θα γίνουν στην πλατεία νομαρχίας από την ΑΔΕΔΥ στις 11.30 πμ. ενώ από το Εργατικό Κέντρο στις 6 το απόγευμα στην πλατεία Τ. Γαργαλιάνου.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση – κάλεσμα το Εργατικό Κέντρο Λάρισας: “Στο Πολυτεχνείο συναντήθηκαν οι αγώνες των φοιτητών και των εργατών και γράφτηκε ιστορία. Εκεί είναι η δύναμή μας. Στην οργάνωση, στη συμπόρευση των νέων με το εργατικό κίνημα. Εκεί όπου συναντηθήκαμε και το προηγούμενο διάστημα για να μη συγκαλυφθεί το έγκλημα στα Τέμπη, για μέτρα στήριξης κι αποκατάστασης στους πληγέντες της περιοχής μας, για μέτρα ουσιαστικής ανακούφισης από την ακρίβεια, για μέτρα προστασίας της ζωής, ενάντια στους πλειστηριασμούς λαϊκών κατοικιών και
περιουσιών”.





Source link