Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Δύο νέες προσθήκες για τον Ηρακλή


 

Ο “Γηραιός” συνεχίζει να κινείται δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι και γνωστοποίησε δυο νέες μεταγραφές για τη νέα σεζόν στη Super League 2.

Ο Ηρακλής ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την απόκτηση του έμπειρου κεντρικού αμυντικού, Ντέγιαν Γκάγιτς, αλλά και την επιστροφή του 21χρονου στόπερ, Στάθη Ελευθεριάδη ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς στη Super League 2.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις του Ηρακλή:

«Η ΠΑΕ Π.Ο.Τ ΗΡΑΚΛΗΣ έχει τη χαρά να ανακοινώσει την απόκτηση του 21χρονου (16/01/2002) ποδοσφαιριστή, Ευστάθιου Ελευθεριάδη, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας με την ομάδα μας”.

ΣΤΑΘΗ, καλωσήρθες! Σου ευχόμαστε τα καλύτερα με την “κυανόλευκη” φανέλα!»

«Θέση στο “κυανόλευκο” ρόστερ κέρδισε με το σπαθί του ο 22χρονος Σέρβος επιθετικός, Ντέγιαν Γκάγιτς, ο οποίος έπεισε τεχνική ηγεσία και Διοίκηση με τις εμφανίσεις του στα φιλικά παιχνίδια αλλά και κατά την παραμονή της ομάδας στο Καρπενήσι για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Ο Γκάγιτς θα αγωνίζεται για τα επόμενα 2 χρόνια στην ομάδα μας και θα την ενισχύσει σημαντικά στην μεσοεπιθετική γραμμή.

Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται ως εξτρέμ, αλλά και ως επιτελικός, αν κριθεί σκόπιμο, έχει παραστάσεις από το Βοσνιανό (Μπάνια Λούκα) και το Αυστριακό πρωτάθλημα (Κλάγκενφουρτ Β), ενώ στη Σερβία αγωνιζόταν στην Τελεόπτικ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Η ΠΑΕ Π.Ο.Τ ΗΡΑΚΛΗΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του 22χρονου (19/11/2001) Σέρβου ποδοσφαιριστή, DEJAN GAJIC, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο διετούς διάρκειας με την ομάδα μας”.

DEJAN, σε καλωσορίζουμε στη μεγάλη μας οικογένεια! Πάντα νίκες, χαρές κι επιτυχίες με τα “κυανόλευκα”!»//Γ.



Source link