Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Δυστύχημα στη Λιβύη: Ο αρχιλοχίας Γιώργος Βούλγαρης από το Μουζάκι ένα από τα θύματα – Το τελευταίο μήνυμα του 27χρονου στον πατέρα του

Ο 27χρονος αρχιλοχίας Γιώργος Βούλγαρης, υπαξιωματικός των Ειδικών Δυνάμεων με καταγωγή από το Μουζάκι της Καρδίτσας είναι μαζί με τις δύο αξιωματικούς Γλυκερία Μεμεκίδου και Ευαγγελία Ανδρεαδάκη, αλλά και τα παιδιά του προέδρου της ελληνικής κοινότητας της Βεγγάζης , Κανάκη Μανδαλιού, τον Φίλιππο και την Άντζελα, τα πέντε θύματα του τροχαίου δυστυχήματος έξω από την Ντέρνα της Λιβύης.

Ο νεαρός αλεξιπτωτιστής, που ανήκε και στους εθελοντές διασώστες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού,  συγκαταλέγεται στους πέντε νεκρούς της ελληνικής αποστολής που επέβαιναν στο λεωφορείο και βρήκαν τραγικό τέλος,  κατά τη μεταφορά ανθρωπιστικής βοήθειας στη βορειοαφρικανική χώρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκλονίζουν τα λόγια του πατέρα του 27χρονου αρχιλοχία

«Ήταν στο τμήμα Αλεξιπτωτιστών. Στον στρατό είχε 8 χρόνια. Στη Λιβύη δεν ξέρω, πρέπει να ήταν η πρώτη φορά, αλλού πήγαινε ως τώρα. Έφτασε Αίγυπτο, Ουκρανία, πήγε σε πολλά κράτη» δήλωσε ο πατέρας του άτυχου νεαρού στο Mega.

Μάλιστα αποκάλυψε πως ο γιος του του έστειλε ένα μήνυμα μόλις έφτασαν στην Λιβύη. Τίποτα όμως δεν προμήνυε την τραγωδία που θα σημειωνόταν στη συνέχεια.

«Χθες το μεσημέρι, μία η ώρα, μου έστειλε ένα μήνυμα, γιατί δεν έχουν τηλέφωνα. Μου έστειλε ένα μήνυμα “μπαμπά, φτάσαμε, καλά είμαστε”. Από εκεί και πέρα δεν είχαμε καμία επικοινωνία. 27 χρονών παλικάρι, ήταν παντρεμένος. Τι άλλο να σας πω; Δεν υπάρχει άλλο κάτι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θλίψη και στον Εληνικό Ερυθρό Σταυρό

Ο Γιώργος Βούλγαρης υπήρξε μέλος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, ως εθελοντής διασώστης και είναι χαρακτηριστικό το μήνυμα που ακολουθεί με τον οποίο τον αποχαιρετούν, οι σύντροφοί του.

«O E.E.Σ θρηνεί την τραγική απώλεια του εξαίρετου εθελοντή Σαμαρείτη – Διασώστη και πρώην Υπεύθυνου του Τμήματος Τρίπολης, Γιώργου Βούλγαρη. Δυστυχώς αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό και μία βαθύτατη θλίψη σε όλους όσους τον γνώριζαν ή έτυχε να συνεργαστούν μαζί του. Ευχόμαστε καλό Παράδεισο και δύναμη και κουράγιο στην οικογένειά του».

Πηγή: Trikalaopinion.gr – arcadiaportal.gr



Source link