Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Δυστύχημα στη Θεσσαλονίκη: Μητέρα παιδιού 3 ετών το θύμα – Επέστρεφε από τη δουλειά της

Ένα τυπικό απόγευμα στην εργασία της έμελλε να είναι και το τελευταίο για την Κατερίνα, θύμα του σοκαριστικού τροχαίου που σημειώθηκε νωρίτερα στη Θεσσαλονίκη, όταν οδηγός λεωφορείου παρέσυρε το μηχανάκι της.

Η κα Κατερίνα εργαζόταν σε εταιρεία που δραστηριοποιείται με φωτογραφίες και βιβλιοθεσίες. Στις 15.00 τελείωσε τη δουλειά της. Στις 15.15 ο συνάδελφός της, Γιώργος, της έδωσε το προστατευτικό γάντι για τη μηχανή, ψελλίζοντας ένα απλό «πρόσεχε στο δρόμο». Λίγη ώρα αργότερα, η νεαρή γυναίκα κείτεται νεκρή στην άσφαλτο, αφού ο οδηγός της γραμμής 23, έχασε τον έλεγχο του λεωφορείου και παρέσυρε δύο αυτοκίνητα και τη μηχανή της. Ο θάνατός της, ακαριαίος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ThessToday.gr το θύμα είναι μητέρα ενός παιδιού τριών ετών, που τώρα ψάχνει απαντήσεις για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η τραγωδία. Λίγο μετά τις 16.00 η εργοδότριά της έσπευσε στο σημείο -ακολούθησε την κανονική της διαδρομή- και αντίκρισε το μηχανάκι της υπαλλήλου της. Σε δευτερόλεπτα αντιλήφθηκε τι συνέβη και, ξέσπασε σε λυγμούς.

Απώλεια συνείδησης του οδηγού

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο οδηγός του λεωφορείου εμφάνισε απώλεια συνείδησης και αυτή τη στιγμή υποβάλλεται σε ιατρικές εξετάσεις στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, ενώ ελαφρά τραυματίες είναι ακόμη δύο άτομα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: thesstoday.gr



Source link