Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Δυστύχημα στα Τέμπη: Αναβάλλονται οι πολιτικές εκδηλώσεις – Στο σημείο της τραγωδίας ο πολιτικός κόσμος


Αναβλήθηκαν, λόγω της τραγωδίας στα Τέμπη όλες οι πολιτικές εκδηλώσεις. Στα Τέμπη μεταβαίνει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, στο σημείο της τραγωδίας βρίσκεται ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στο σημείο μεταβαίνει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας , ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης, Κλιμάκιο του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Θανάση Παφίλη, κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο και τον Γιώργο Λαμπρούλη. Απο την πρώτη στιγμή στον τόπο της τραγωδίας βρέθηκαν οι αρμόδιοι υπουργοί της κυβέρνησης. “Λύγισε” ο υπουργός Μεταφορών Κώστας Καραμανλής για το μέγεθος της τραγωδίας και τους νεκρούς από τη σύγκρουση των τρένων

Αναβλήθηκαν, λόγω της τραγωδίας στα Τέμπη, οι σημερινές συνεδριάσεις της Βουλής.

Συγκεκριμένα αναβλήθηκε ο κοινοβουλευτικός έλεγχος (συζήτηση επικαίρων ερωτήσεων) και σειρά συνεδριάσεων κοινοβουλευτικών επιτροπών που επεξεργάζονται τα νομοσχέδια του υπουργείου Παιδείας για τον σχολικό εκφοβισμό και του υπουργείου Δικαιοσύνης για τα τακτικά διοικητικά δικαστήρια.

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, κ. Κωνσταντίνος Τασούλας, προέβη στην ακόλουθη δήλωση για το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα:

«Με αισθήματα συντριβής η χώρα έγινε μάρτυρας της πολύνεκρης σιδηροδρομικής τραγωδίας.

Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια προς τους οικείους των θυμάτων και τις ευχές μου προς τους τραυματίες για ανάρρωση».

Αναβάλλεται, η προγραμματισμένη για σήμερα εκδήλωση για την παρουσίαση από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξη Τσίπρα, του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ για την προστασία της πρώτης κατοικίας, λόγω της τραγωδίας από τη σύγκρουση δύο αμαξοστοιχιών, χθες το βράδυ στα Τέμπη.

Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, ανακοίνωσε ότι, λόγω της τραγωδίας στα Τέμπη ακυρώνεται η προγραμματισμένη ομιλία του κ. Ανδρουλάκη την Πέμπτη στο Ηράκλειο, καθώς και η συνάντηση της Κ.Ο. με το προεδρείο της ΓΣΕΕ με επίκεντρο τον κατώτατο μισθό

Την αναστολή της στάσης εργασίας στη γραμμή 1 του Μετρό (ΗΣΑΠ) σήμερα 1 Μαρτίου 2023 ανακοίνωσε η Ένωση Εργαζομένων ΣΤΑΣΥ μετά από τη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη.

 Με απόφαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη δεν θα διεξαχθεί κανένα αθλητικό γεγονός το επόμενο τριήμερο λόγω της τραγωδίας στα Τέμπη. Ως εκ τούτου αναβάλλονται οι αγώνες για το Κύπελλο Ελλάδας μεταξύ του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ και της Λαμίας με τον ΠΑΟΚ που ήταν προγραμματισμένοι για σήμερα Τετάρτη 1η Μαρτίου

Προς αναβολή το Παναθηναϊκός – Εφές

Η αναμέτρηση των “πρασίνων” για τη Euroleague κόντρα στην Τουρκική ομάδα, ενδέχεται να μην πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 2/3, λόγω του τριήμερου εθνικού πένθους για την τραγωδία στη Λάρισα.





Source link