Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

«Δυστυχώς δεν είναι έγκυος, θέλουμε και άλλο παιδί»


Τον Σάκη Τανιμανίδη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» και ο Γρηγόρης Μπάσκας στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Ο γνωστός παρουσιαστής, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο διάλειμμα που έκανε η σύζυγός του, Χριστίνα Μπόμπα από τα social media, απάντησε για τις φήμες εγκυμοσύνης αλλά και στο ενδεχόμενο να επανέλθει το World Party.

«Τα social media θέλουν αρκετή δουλειά. Πολύς κόσμος που δεν ασχολείται με αυτό δεν μπορεί να το καταλάβει, βλέπει μια φωτογραφία και λέει “α είναι εύκολο”. Αν θέλει να έχεις ένα δυνατό λογαριασμό, θέλει δουλειά. Οπότε όπως όλες οι δουλειές και αυτό εδώ θέλει το διάλειμμά του. Ήθελε να κάνει ένα διάλειμμα το έκανε, εγώ δεν νομίζω να κάνω διάλειμμα», είπε αρχικά ο Σάκης Τανιμανίδης. 

Σχετικά με τις φήμες εγκυμοσύνης για την Χριστίνα Μπόμπα, ο ίδιος ξεκαθάρισε: «Το επιβεβαίωσε η Χριστίνα, δυστυχώς δεν είναι έγκυος. Σίγουρα θα θέλαμε άλλο ένα παιδάκι. Δεν θα γίνει σήμερα το βράδυ, αλλά θα το θέλαμε πολύ. Περισσότερα παιδιά, περισσότερη ευτυχία». 

Κλείνοντας ο Σάκης Τανιμανίδης αναφέρθηκε στο World Party, αποκαλύπτοντας: «Είναι μια εκπομπή η οποία θέλει πάρα πολύ χρόνο και θέλει να αφοσιωθείς σε αυτό, δεν μπορείς να το κάνει παράλληλα με άλλα. Σε αυτή την φάση με οικογένεια, επιχειρήσεις, παιδιά, εκπομπές δεν ξέρω αν χωράει. Σαν πρόθεση όμως, μου λείπει πολύ. Το World Pary είναι Σάκης και Γιώργος, Γιώργος και Σάκης σε περίπτωση που ξαναγίνει. 



Source link