Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Δράση για τη Διεθνή Ημέρα Εκπαίδευσης στο Δημοτικό Σχολείο Γόννων

Δράση για την ιδιαίτερη σημασία και σπουδαιότητα της εκπαίδευσης, στο πλαίσιο της Διεθνούς Ημέρας Εκπαίδευσης την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024, πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Σχολείο Γόννων, την περασμένη Τετάρτη 24 Ιανουαρίου, με ομιλητή τον συνταξιούχο εκπαιδευτικό και πρώην διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου Γόννων κ. Ευάγγελο Τσιούρβα.

Ο κ. Τσιούρβας συζήτησε με τους μαθητές των Α’, Β’, Γ’ τάξεων για τη σημασία της εκπαίδευσης στη ζωή τους. Μιλώντας για τις αλλαγές που έφερε το πέρασμα του χρόνου, επισήμανε τη γενική πεποίθηση ότι η εκπαίδευση είναι το κλειδί για την αλλαγή και τη βιώσιμη ανάπτυξη.

Η ήρεμη και η ευγενική φυσιογνωμία του κ. Τσιούρβα κέρδισαν την εμπιστοσύνη των μαθητών/τριών και με δεξιοτεχνία τους οδήγησε σε γόνιμο διάλογο. Απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που του έθεσαν οι μαθητές/τριες, αποδεικνύοντας ότι παραμένει δάσκαλος σε όλη του τη ζωή! Η δράση αποδείχθηκε πραγματικά ενδιαφέρουσα και συγκινητική, δίνοντας στους/στις μαθητές/τριες μια πολύτιμη ευκαιρία να κατανοήσουν την αξία της εκπαίδευσης στη διαμόρφωση τους παρόντος και μέλλοντος





Source link