Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Δούκισσα Νομικού: «Νιώθω ότι έχει κλείσει ο κύκλος»


Δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών μίλησε το βράδυ της Τετάρτης 18/10 η Δούκισσα Νομικού, όπου βρέθηκε σε εκδήλωσης ομορφιάς, αφού ήταν η παρουσιάστρια της βραδιάς.

Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων, μίλησε για την τελευταία συνεργασία της με το «Πρωινό», για ενδεχόμενη επιστροφή στην τηλεόραση αλλά και για την συνάντησή της με την Kendall Jenner. 

«Δεν υπάρχει για εμένα το κομμάτι της τηλεόρασης και δεν θα ήθελα να κάνω κάποια συνεργασία τώρα. Δεν μετανιώνω τίποτα και ούτε το Πρωινό. Δεν σκέφτομαι καθόλου την τηλεόραση, αυτή τη στιγμή νιώθω πως έχει κλείσει ο κύκλος», είπε αρχικά η Δούκισσα Νομικού.

Στη συνέχεια μάλιστα, η Δούκισσα Νομικού ρωτήθηκε αν θα επιστρέψει τηλεοπτικά και απάντησε: «Ποτέ μην λες ποτέ, την αγαπώ πολύ αυτή τη δουλειά αλλά δεν είναι ωραίο να κλείνουν κάποιοι κύκλοι;».

Όσον αφορά τη συνάντησή της με την Kendall Jenner ανέφερε: «H Kendall είναι ένα γλυκό κορίτσι, διάβαζα πολλά στα σχόλια στο Tik Tok, αλλά εγώ που την γνώρισα ήταν μια πολύ γλυκιά κοπέλα και προσιτή. Ήταν πολύ όμορφα και όλες οι γυναίκες εκεί, μεγάλες προσωπικότητες ήταν ιδιαίτερα συμπαθητικές». 



Source link