Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Δολοφονία Μιχάλη Κατσουρή: Καταθέτει τραυματίας της συμπλοκής στη Νέα Φιλαδέλφεια

Τριανταεννιά ημέρες έχουν περάσει από την ημέρα που δολοφονήθηκε ο Μιχάλης Κατσουρής στη Νέα Φιλαδέλφεια με την Ελληνική Αστυνομία να αναζητά ακόμα τον άνθρωπο που τον μαχαίρωσε θανάσιμα.

Στην ίδια συμπλοκή τραυματίστηκαν και άλλα άτομα μεταξύ των οποίων και Έλληνες. Ένας από τους τραυματίες τις επόμενες ώρες θα εμφανιστεί στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση και θα δηλώσει παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας εναντίον κυρίως των Κροατών καθώς είναι και ο μεγάλος αριθμός των κατηγορούμενων. Παράλληλα θα δώσει εκ νέου κατάθεση αυτή τη φορά στις δικαστικές αρχές για το τι έγινε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην πρώτη κατάθεσή του που αποκαλύπτει η «Ζούγκλα» είχε υποστηρίξει στους αστυνομικούς:

«Στις 7.08.2023 και ώρα 21:30 πήγα έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια για να πιω μία μπύρα.

Περί ώρα 23:00 και ενώ εγώ καθόμουν στο σημείο, άκουσα ξαφνικά μία κροτίδα και είδα γύρω στα 200 άτομα με μαύρα ρούχα να τρέχουν προς το μέρος μου. Τότε ένας εξ αυτών με χτύπησε με ένα μπουκάλι στο κεφάλι και μετά αρκετοί άρχισαν να με χτυπάνε με τα χέρια τους.

Μόλις τα άτομα φύγανε εγώ ήρθα στον Ερυθρό Σταυρό για να μου παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Οι γιατροί μου είπαν ότι θα παραμείνω στο νοσοκομείο 72 ώρες γιατί έχω ένα αιμάτωμα στο κεφάλι. Τα άτομα που με χτύπησαν δεν τα είδα… Είμαι φίλαθλος της ΑΕΚ και πάω στο γήπεδο απλά για να δω αγώνες ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο συγκεκριμένος μάρτυρας θα καταθέσει και όλα όσα είδε σε σχέση με το Μιχάλη τη μοιραία νύχτα.

Η υπόθεση σε επίπεδο ανάκρισης παραμένει ανοιχτή. Κανείς όμως από τους προφυλακισμένους άντρες δεν έχει κατηγορία για την ανθρωποκτονία του άτυχου Μιχάλη ούτε καν κατηγορία για συνέργεια στην ανθρωποκτονία κάτι που έχει προκαλέσει αντιδράσεις κυρίως από την οικογένεια του άτυχου Μιχάλη που ακόμα περιμένει να μάθει ποιος τον δολοφόνησε.

Οι δικηγόροι των Κροατών είναι βέβαιο ότι θα προχωρήσουν σε αιτήσεις αποφυλακίσεων περιμένοντας όμως να μπουν στη δικογραφία περισσότερα στοιχεία.

Παράλληλα τρέχει και το πόρισμα της Ελληνικής Αστυνομίας για τα λάθη και τις παραλείψεις αξιωματικών που οδήγησαν επί της ουσίας στο αιματοκύλισμα της Νέας Φιλαδέλφειας .Ήδη έχουν μετακινηθεί υψηλόβαθμοι αστυνομικοί.



Source link