Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Διπλή ενίσχυση από… Καρδίτσα για τη Νίκη Βόλου


 

Η ομάδα της Μαγνησίας ολοκλήρωσε το φετινό της ρόστερ για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, καθώς πρόσθεσε ακόμα δύο μεταγραφικές κινήσεις στο δυναμικό της. 

Η Νίκη Βόλου γνωστοποίησε διπλή προσθήκη στις “τάξεις” της, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Πέτρου Σούκερα, ο οποίος αρχικά αποκτήθηκε από την Αναγέννηση Καρδίτσας. Η αποχώρηση του συλλόγου από τη Β’ Εθνική, τον έφερε στην ομάδα της Μαγνησίας.

Παράλληλα, αποκτήθηκε και ο Άγγελος Οικονομίδης, με τον 20χρονο γκαρντ να “μετακομίζει” στο Βόλο από την Καλαμάτα, ενώ στην αρχή του καλοκαιριού επίσης είχε συμφωνήσει με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νίκης Βόλου:

«ΣΤΗ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΣΟΥΚΕΡΑΣ!

Η Δ.Ε. του τμήματος καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας για την ερχόμενη σεζόν με τον αθλητή Πέτρο Σούκερα (21, 1.96, SG-SF).

Ο Πέτρος ξεκίνησε το μπάσκετ στα τμήματα υποδομής του Φαίακα Κέρκυρας, από όπου στα 15 του χρόνια μετακόμισε στην Θεσσαλονίκη για την ομάδα του ΑΡΗ. Το 2018 μεταγράφηκε στον Ναύαρχο Βότση με τον οποίο πανηγύρισε την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Τα δύο τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στον Ιόνιο Αθλητικό Σύλλογο 1986, με τον οποίο έκανε πρωταγωνιστικές σεζόν, πανηγυρίζοντας την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Τον καλωσορίζουμε, του ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά!

-ΣΤΗ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ!

Η Δ.Ε. του τμήματος καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας για την ερχόμενη σεζόν με τον αθλητή Άγγελο Οικονομίδη (20, 1.97, PG).

Ο Άγγελος ξεκίνησε το μπάσκετ από τον Α.Ο. Ξυλοκάστρου (2013-2015), όπου σε μόλις δύο χρόνια διακρίθηκε για το ταλέντο του από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού που τον ενέταξαν στα τμήματα υποδομής (2015-2018), ενώ με την πράσινη φανέλα πήρε την 1η θέση στο πρωτάθλημα Παμπαίδων ΕΣΚΑ.

Την επόμενη τριετία εντάχθηκε στην ομάδα του Προμηθέα Πάτρας, με την οποία κατέκτησε την 1η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα παίδων το 2019 και την 2η θέση στα Πανελλήνια Εφήβων το 2020 και το 2021.

Έχει υπάρξει μέλος της Εθνικής ομάδας μπάσκετ Παμπαίδων, Παίδων και Εφήβων με συμμετοχές σε διεθνή τουρνουά, σε επίπεδο ανδρών έχει αγωνιστεί στην Β’ Εθνική με τον Έσπερο Καλλιθέας και τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου (2021-2022), ενώ την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Γ’ Εθνική με την φανέλα της Καλαμάτας.

Τον καλωσορίζουμε, του ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά!».//Γ.



Source link