Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Διούδης: «Έμεινα στην Ζαγκλέμπιε γιατί νιώθω σημαντικό κομμάτι της»


 

Ο 30χρονος γκολκίπερ μίλησε σε Πολωνικό μέσο, αποκαλύπτοντας τις σκέψεις του όσον αφορά την παρουσία του στην Ζαγκλέμπιε και την απόφασή του να ανανεώσει με τον σύλλογο μέχρι το 2026.

Ο Σωκράτης Διούδης είναι ο βασικός τερματοφύλακας της Ζαγκλέμπιε Λουμπίν και με τις εξαιρετικές του εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα, όχι μόνο επέκτεινε την συνεργασία του με τον σύλλογο αλλά έχει βοηθήσει αρκετά στο να βρίσκεται η ομάδα στην πρώτη θέση του Πολωνικού πρωταθλήματος.

Ο άλλοτε γκολκίπερ του Παναθηναϊκού παραχώρησε συνέντευξη σε Πολωνικό μέσο εκφράζοντας αρχικά την ξεκάθαρη επιθυμία του να παραμείνει στην Ζαγκλέμπιε μέχρι και το 2026. Ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην πρόταση της Ρέιντζερς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

«Το θέμα δεν ήταν να επιλέξω ανάμεσα στη Ζαγκλέμπιε και την Ρέιντζερς. Ήμουν ελεύθερος το καλοκαίρι και είχα καλές και ενδιαφέρουσες προοπτικές. Αυτό που μέτρησε τελικά ήταν πως ήθελα να νιώσω ως ένα σημαντικό κομμάτι και στοιχείο της ομάδας.

Στη Ζαγκλέμπιε ένιωσα πως θα μπορούσα να παίξω σημαντικό ρόλο. Αυτό μέτρησε στην απόφαση μου να μείνω στη Ζαγκλέμπιε. Είμαι φιλόδοξος, αλλά επίσης και ένας άνθρωπος με θετική διάθεση. Από την στιγμή που αποφάσισα να μείνω στην ομάδα δεν είχα καμία αμφιβολία πως οι στόχοι θα ήταν πολύ πιο υψηλοί σε σχέση με όσα πετύχαμε στην περυσινή σεζόν.

Νομίζω πως από το ξεκίνημα της χρονιάς έχουμε ήδη δείξει την ποιότητα μας ως ομάδα. Παιχνίδι με παιχνίδι θέλουμε να προεδρεύουμε, να κάνουμε το παιχνίδι μας καλύτερο και να κατακτήσουμε βαθμούς». //ΜΛ.



Source link